İlk defa teşekkür belgesi almak

Hocam bende 450 aldım ve nitelikli bir okuldayım. Bu yüzden teşekkür alıyorum. Benim suçum yok yani.

Ne alaka şimdi. Nitelikli okuldasın diye taktir alamıyor musun sırf nitelikli olduğundan dalga geçme.

Düzgün çalışırsan illaki taktir alırsın. Tüm sınavlarıma son gece çalışmama rağmen not ortalamam şu anda 83.70 2. sınavlara da giriyorum teşekkür alırım.

Neden teşekkür kendi tembelliğim ve umursamamazlığımdan. Arkada dersi açıp burada insanlara yardım ettim son günlerde sıkış sıkışık çalışıyorum.
 
Okulun açılması değil sınavlar yüz yüze yapılınca artan vaka sayılarını biliyorsunuz sanırım. Peki EBA'nın mükemmel sistem hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşım derslerin yarısına giremedi mükemmel altyapımız sayesinde nitelikli lisede olmama rağmen ben de teşekkür alıyorum sağ olsunlar dersleri çok güzel öğreniyoruz.
Sınavlar toplasan 4 veya 5 gün , sınavların yapılmasında bence hiçbir sorun yok ama okulların açılması tamamen saçmalık . Liselerin açıldığı gün 10 bin vaka varken şu an 20 bin altına inmiyor hatta her gün yükseliyor , ebaya girmek zorunda değilsin eğer bağlanamıyorsan her evde internet var artık youtube dan takip edebilir mesela şu an lise 3 deyim ve teşekkür alıyorum ama bu zamana kadar 9,10, sınıfta alamamıştım önemli olan kendi düzenini kurup devamlılık sağlayabilmek burada kimseyi suçlamamak lazım benim demek istediğim bu.
 
Ben belge bile alamayacağım. 1.5 yılımız eksik, bir de üstüne sınav? Canlı dersler zaten sorunlu ses donuyor yok atıyor vb.
 
Sınavlar toplasan 4 veya 5 gün, sınavların yapılmasında bence hiçbir sorun yok ama okulların açılması tamamen saçmalık. Liselerin açıldığı gün 10 bin vaka varken şu an 20 bin altına inmiyor hatta her gün yükseliyor, EBA'ya girmek zorunda değilsin eğer bağlanamıyorsan her evde internet var artık YouTube'dan takip edebilir mesela şu an lise 3 deyim ve teşekkür alıyorum ama bu zamana kadar 9, 10, sınıfta alamamıştım önemli olan kendi düzenini kurup devamlılık sağlayabilmek burada kimseyi suçlamamak lazım benim demek istediğim bu.

EBA'ya girmek zorundasın giremesen de atsa da tekrar bağlanmalısın otomatik bir şekilde yoklama alıyor. YouTube sadece özet verir. Bizim 10 saatte gördüğümüz dersi 1 saate sığdıramaz zaten. Bu yüzden dolayı tüm ülke isyanda sadece siz iyi yapınca sistem güzel olmuyor.
 
EBA'ya girmek zorundasın giremesen de atsa da tekrar bağlanmalısın otomatik bir şekilde yoklama alıyor. YouTube sadece özet verir. Bizim 10 saatte gördüğümüz dersi 1 saate sığdıramaz zaten. Bu yüzden dolayı tüm ülke isyanda sadece siz iyi yapınca sistem güzel olmuyor.
Sen takma yoklamayı ciddiyim bir defa bile girmedim sözlülerim 70-80-90 hocalar göz korkutmaya çalışıyor eba konusunda haklısın herkes anlamıyor yazılıları yüksek olduğu zaman sözlülerinde yüksek oluyor otomatik yoklama diye bir şey olsa ben 10 20 almıştım dediğim gibi 1 defa girmedim düzgünce 10 dakika bakıyordum ayda bir defa ne yapılıyo diye o kadar yalan yoklamalar filan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı