Seagate expansion 2TB taşınabilir harddisk nasıl?

Bütçe
500

ipekitten

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda, telefonumda, flash belleklerimde her şey o kadar karışık duruyor ki... Ayrıca flash belleklerim yaklaşık 10 dakikadan fazla açık kalmıyor bile. Kendi kendilerine kapanıyorlar, içindekiler silinir diye dokunamıyorum neredeyse. Bundan dolayı depolamak istediğim ve kaybetmek istemediğim her şeyi tek bir yerde toplamak ve epey uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorum. Erkek arkadaşım Samsung'ya da Seagate almamı önerdi ama Samsung'lar çok pahalı. 500TL yukarısını alamam maalesef. Ben de Teknosa'da Seagate expansion 2TB taşınabilir harddisk buldum (Seagate Expansion 2TB 2.5) hem 2TB olmasıyla, hem taşınabilir olmasıyla, hem de fiyatıyla işimi göreceğini düşündüm. Ama bu işlerden hiç anlamam; sizce bu iyi bir ürün mü, pişman olur muyum, aynı fiyatta daha iyi bir alternatifi var mıdır, uzun yıllar idare eder mi söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler yardım edenler için.
 
Ürün kaliteli. 6 yıl kullanabilirsin diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim ama bana Western Digital My Passport öneren de oldu. Elektrik kesintisi yüzünden Seagate'deki her şey çöp olmuş geri alamamış (Daha doğrusu Expansion serisindeki) Böyle bir durum yaşamaktan korktum çünkü içinde manevi olarak değer verdiğim şeyler de olacak. Sizce hangisini almalıyım?
 
Teşekkür ederim ama bana Western Digital My Passport öneren de oldu. Elektrik kesintisi yüzünden Seagate'deki her şey çöp olmuş geri alamamış. Böyle bir durum yaşamaktan korktum çünkü içinde manevi olarak değer verdiğim şeyler de olacak. Sizce hangisini almalıyım?
Elektrik kesintisinden hepsi etkilenir. Yapacağın tek şey UPS almak olur. Toshiba da bakabilirsin ama en iyisinin Seagate olduğunu düşünüyorum.
 
Elektrik kesintisinden hepsi etkilenir. Yapacağın tek şey UPS almak olur. Toshiba da bakabilirsin ama en iyisinin Seagate olduğunu düşünüyorum.
UPS laptoplarda oluyor mu? Ben masaüstü kullanmıyorum da özellikle o yüzden taşınabilir almak istiyorum, bilgisayarın içine takmama gerek kalmasın diye.
 
UPS hakkında pek bilgim yok.
Tamam çok teşekkür ederim <3
Bu arada @ipekitten ben geçen hafta 6TB aldım. 850TL'ye hem de. Sen 2TB'ye 500TL vereceksin.
Ben 2TB'ın yeterli olacağını düşündüğüm için diğerlerine bakmamıştım bile, özellikle Samsung'lar falan çok pahalı olunca 2000TL'yi aşar diye düşünmüştüm. Bunun için de teşekkür ederim bulabilirsem ben de ondan alırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı