Voice Control Engine başlangıçta kapatma

cuppalina

Decapat
Katılım
13 Şubat 2021
Mesajlar
12
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda fotoğrafta gördüğünüz gibi küçük bir siyah şey ile karşılaşıyorum. Görev yöneticisinden baktığımda çalışan şeyin voice Control Engine olduğu gözüküyor ve sonlandırınca gidiyor fakat bunun başlarken görünmemesi için ne yapmam gerekiyor?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2021-03-21 220735.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-21 220735.png
    221,5 KB · Görüntüleme: 541
Aynen usta benim de güncelleyince bu çıktı. Halletim ama dosya konumunda açtım ordan uninstall ettim sorun çözüldü. Bir işe yarayan bir şey değilmiş zaten.
hocam bende de dragon center var aynı sorunu yaşıyorum dosya konumunda nasıl açtın ki?
Aynen usta benim de güncelleyince bu çıktı. Halletim ama dosya konumunda açtım ordan uninstall ettim sorun çözüldü. Bir işe yarayan bir şey değilmiş zaten.
üstelik aynı sorunu enes batur da yaşıyormuş instagram storilerinin ilk 4 üne bakarsan görürsün deli oldum bu soruna ve düzeltemedim ne yazık ki
 
Çözüm bulabildinizmi aynı sorun bende de var.
çözdüm kardeşim yukardaki adamın dediği gibi yaptım ilk önce o simge ekranda duruyorken görev yöneticisini aç ve voice control engine e sağ tıkla dosya konumunu aç de daha sonra açılan yerde unins yazan bir dosya var ona tıkla voice control engine i silmeni sağlıyor ama korkma kötü bişe olmuyor araştırdım işe yaramıyormuş hatta dragon center a girdim bi sıkıntı var mı diye ama hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla yapabilirsin
 
Çözdüm kardeşim yukarıdaki adamın dediği gibi yaptım ilk önce o simge ekranda duruyorken görev yöneticisini aç ve voice Control Engine'e sağ tıkla dosya konumunu aç de daha sonra açılan yerde unins yazan bir dosya var ona tıkla voice Control Engine'i silmeni sağlıyor ama korkma kötü bir şey olmuyor araştırdım işe yaramıyormuş hatta Dragon Center'a girdim bir sıkıntı var mı diye ama hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla yapabilirsin.

Çok sağ ol sayende hallettim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı