MSI Dragon Edition 2 İşlemci ve Ekran Kartı Değişimi

Emir Bozkır

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2013
Mesajlar
147
Yer
İstanbul, Turkey
Merhaba arkadaşlar, MSI Dragon Edition 2 almaya karar verdim ama birkaç sorum var. Bu laptopu aldıktan sonra işlemcisini değiştirmek istersem Türkiye'den teymin edebilecek miyim? Ekran kartı değişiminin mümkün olduğunu biliyorum, 2 sene sonra ekran kartını değiştirmek istersem herhangi bir sorun çıkar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de bulman ve değiştirmen zor hatta imkansız diyebiliriz. Ancak Recep abinin yaptığı gibi EBAY üzerinden sipariş verebilirsin. Zaten üstündeki işlemci ve GT780M ekran kartına şu an için söylenecek söz yok. Ama toparlamak gerekirse değiştirebilirsin.
 
Benim de GT780M'den bir şüpem yok zaten ama 2 veya 3 sene sonra Nvidia 800 ve 900 serisini çıkardığı zaman değiştirmek mümkün mü onu merak etmiştim. Ekran kartı ileride Recep abinin yaptığı gibi EBAY üzerinden getirilebilir. Benim asıl merak etiğim şey , MSI Dragon Edition 2 Extreme'deki işlemcinin Türkiye'de bulunup bulunamaması.

Bulamazsak EBAY'den getiricez artık. Sonuçta bir bilgisayara bu kadar para verdiğimiz zaman ömrünü olabildigi kadar uzatmak isteriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde GT780M'den bir şüpem yok zaten ama 2 veya 3 sene sonra Nvidia 800 ve 900 serisini çıkardığı zaman değiştirmek mümkün mü onu merak etmiştim.Ekran kartı ileride Recep abinin yaptığı gibi EBAY üzerinden getirilebilir.Benim asıl merak etiğim şey , MSI Dragon Edition 2 Extreme'deki işlemcinin Türkiye'de bulunup bulunamaması.Bulamazsak EBAY den getiricez artık.Sonuçta bir bilgisayara bu kadar para verdiğimiz zaman ömrünü olabildigi kadar uzatmak isteriz.

Türkiye'de 2-3 yıl içinde bulunacağını sanmıyorum. Zaten senin 2-3 yıl buna ihtiyacın olmayacak. :)
 
Merhaba,

Öncelikle tercihin güzel, korkmadan alabilirsin. Aynı makine bende de var. 2 sene sonra işlemcisini çıkartıp yerine i7-4930MX takacağım. Ekran kartı içinse mxm slotu uygun olan her ekran kartıyla değiştirebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı