Windows 10 klasörler geç açılıyor

Ozan hayran

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
84
Çözümler
1
Merhabalar. Ben Windows 10 kullanıyorum ve ortalama bir bilgisayarım var ama anlamadığım bir şekilde klasörler çok ama çok geç açılıyor. Bu sorun neden olur bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Bu sizle alakalı birşey bilgisayara aşırı yükleme yaptıysanız bu normal birşeydir.Bilgisayarı hızlandırmak istiyorsanız TuneUp kullanabilirsiniz internette freekeyleri var isterseniz mediafire linki atıp keyleri verebilirim.
 
Merhabalar. Ben Windows 10 kullanıyorum ve ortalama bir bilgisayarım var ama anlamadığım bir şekilde klasörler çok ama çok geç açılıyor. Bu sorun neden olur bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
1616575071649.png
 
Yav arkadaş... Şu sosyal şundan hiç mi vazgeçmeyecek. Adam daha hiç cevap bile vermedi, "Windows 10 klasörler geç açılıyor" diye konu açıyor; konu altında HDD kullanır oldu, Windows 8.1'e geçirildi bile... Bekleyin bir sistemi yazsın, HDD diye yavaş çalışacak diye bir şey yok. Belki Windows Search bozulmuştur, disk sağlığı düşmüştür. İlla bir cevap yazmanıza gerek yok.
 
Yav arkadaş... Şu sosyal şundan hiç mi vazgeçmeyecek. Adam daha hiç cevap bile vermedi, "Windows 10 klasörler geç açılıyor" diye konu açıyor; konu altında HDD kullanır oldu, Windows 8.1'e geçirildi bile... Bekleyin bir sistemi yazsın, HDD diye yavaş açılacak diye bir şey yok. Belki Windows Search bozulmuştur, disk sağlığı düşmüştür. İlla bir cevap yazmanıza gerek yok.
Adam haklıda ben sadece tuneup kullanabilirsiniz dedim benim ne suçum var ben evde televizyon izliyom :D .
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı