Yıllardır aradığım MP3

mtchannel

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
42
Arkadaşlar yıllar yıllar önce PC dergilerinin gazetecilerde bakkallarda satıldığı günlerde bir tane PC dergisinin içinden çıkan CD'de. Demo müzikler bölümünde CD'nin.
"Pis 7'li̇ - çoktan unuttum seni" diye bir şarkı vardı. Google'da vb. neredeyse arattıysam hiçbir yerde bulamadım. Aranızda çok eski PC dergileri cdleri olan arkadaşlarım var ise duyan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.
Şarkı sözlerinin aklımda kalan kısmını yazayım sizlere. 2 satırı kafamda. Ama melodisi komple biliyorum ama yazamıyorum.
:)


Sözler.

Çoktan unuttum seni o yalan sözleri.

Bırakıp gitme dedi.
 
Spotify'a baktın mı?

Ona bakmadım şimdi indirip bakıyorum hemen umarım vardır.
Şu An'da baktım ama maalesef Orada'da yok. Sanırım 90'lı veya 2000'li yılların tutulmayan grubuydu ama şarkısı çok iyiydi. Ah ah keşke bulabilsem o CD'leri. Evet arkadaşlar aramaya devam bulan bilen varsa mesajlarınızı bekliyorum.
 
Keşke bana daha fazla ayrıntı verebilsen.

Açıkcası çocukken aldığımız bir PC dergi CD'sindeki tanıtım demo müzik'Ti. Ama tarz rock'Ti. Onu çok iyi hatırlıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam gruptaki solist keldi :) önemli detay :) sadece kapak resmi vardı :) düşünüyorum düşünüyorum daha ne gibi bilgi verebilirim diye. İnan melodi tamamı aklımda. Hatta Gitar'da direk solo'sunu veya akorlarını çıkarabiliyorum. Ritim 4/4'lük. Hatta direkt aynısını çalabiliyorum ama sözler yok. 2 satırlık sözler var kafamda :)
 
User Account bu arşivdeki CD'lere benziyor muydu?

Aynen benziyor. CD üzerinde ya demo albüm tarzında bir şey yazıyordu ya da diskografi gibi bir şey yazıyordu. Verdiğin linktekilerin hepsini indirip inceleyeceğim. Elinde başka eski CD arşivi varsa böyle link paylaşabilir misin? Sanırım çok yaklaştık aradığımıza gibi'mi geliyor. Heyecanlandım.
 

Geri
Yukarı