B450 Tomahawk vs B450 AORUS ELITE

4.5'in çok zor.

Aslında tam bilmiyorum kapasitesini. Gigabyte'nin bir A520 modeli çıkarmıştı. Ama hangisi hatırlamıyorum. A520 yaparsa bu da yapar diye düşündüm. Bir sürü model var görüntüleri aynı. Kafa karıştırıcı.

Tavsiyem ideal voltaj ile 4.3 GHz'de stabil kullanımdır.

Sistem hazır olunca bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

1616435300651.png


Ayrıca Dual Channel RAM için nasıl takacağım? Ya DDR4 DDR2 ya da DDR3 DDR1'e mi takacağım? Biraz karışıkmış.
 
Son düzenleme:
Hocam bir şey daha soracağım. Anakartta 2 ARGB portu var. Kasa ve işlemci soğutucusunun girişilerini takınca ARGB portları duruyor. Kasaya ek fan eklemek istiyorum. ARGB çoklayıcı diye bir şey var mı? ya da ARGB anakart Sync destekli kontrolcüler var mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı