CSGO Kırık Diş Operasyon Bileti İndirime girer mi?

@1000msgodGman 108₺ şu an. Ne zaman gireceği belli değil.

Kanka bir de su an kasalar 5 TL civarı sayıyor tüm kasaları mı biriktireyim yoksa indirime girdikten sonra fiyatları düşecek onları mı saklym.
Nova 3 rütbem, ama şu sıralar biraz kötü oynuyorum.
Ben de dmg yim son 18 maçın 3 ü tek lose ve 1 beraberlik var le ye atmadı hala
Benim yan çar var aslında şimdi ona alayım diyorum da 1 haftaya indirim gelir değil mi kesin şimdi alacağım 108'e takas banı oldugu için ana çara atamayacağım kalacak bana 3 TL'lik kasalar yani yan çar için bekleyeyim değil mi ayrıca 30 Nisana kadar kullanabiliyorum değil mi yıldızları.
 
Operasyon biletini aldıktan sonra 1 hafta pazar yasaklaması yiyor mu? Paramın olduğu hesaptan bileti alıp diğer hesaba aktarmak istiyorum.

Giriyor sanırım kardeşim hesabımı geri aldım şimdi 1 hafta hesabım kilitlendi 15 gün de Steam Guard 7 günde bilet takas banı sonra kasaların da 7 gün banı derken inş yetiştiririm ve bugün fark ettim 4.80'e kasalarımı satmıştım şu an 5.90 umarım diger hesabımdan ana hesaba geçen sürede fiyatlar düşmez.
 
Bir ara dolardan dolayı 108TL'ye düştü ama gine 127TL olmuş son aylardayız düşer ama kaa fiyatları da düşer yani kar etmen zorlaşabilir.


Ben 1 günde sıfırdan bir 40-50 yıldız kasmıştım çok zor değil.
Parçalanmış ağ kasaları şuan 4.5-5 lira civarı yani öyle çok bi düşüş olmaz kasayla kesin kar elde edilebilir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı