Steam takas isteyen yabancı

RosTR4L

Hectopat
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
59
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yabancı benimle takas yapmak istedi ben Steam'den takasta dolandırılmam deyip kabul ettim. Sonra benim tüm envanterim için(300) iki skin teklif etti(500) kabul ettim sonra trade URL mi istediği için kabul etmedim. Dolandırıcı mıdır? Bitskins falan diyordu. Eğer yasak değilse yabancının Steam profilini atabilirim.
 
Dolandırılmak için çabalıyorsunuz resmen hocam, girmeyin böyle toplara.
 
Onun hesabında çöp eşyalar vardı arkadaş olarak eklemişti beni zaten eğer yasak değil ise profili atabilirim.
Atabilirsiniz diye biliyorum ama atmanıza gerek yok, anlattıklarınız tam olarak dolandırıcı olduğuna işaret ediyor.
 
Ben de sizler gibi düşünüyorum ama hesabı dolu dolu olunca emin olamadım. Ve bir sorum daha olacak bir başkasının trade URL mizi bilmesi sıkıntı yaşatır mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı