Sadece Knight Online Sistemi

UtkuFatihh

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2015
Mesajlar
10
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Selamın Aleykum,

Bilgisayarımın miladı dolduğu için, sistem toplamam gerek ve sadece Knight Online oyunu için sisteme ihtiyacım var. Knight Online oynayan arkadaşlarım için nasıl bir sistem aradığımı belirteyim. Düşün tüm serverlar birleşmiş, oyuncuların hepsi mage olsun ve aynı anda üzerime nova atsınlar ama benim PC'de FPS düşmesi ya da kasma olmasın. Sistemi az buçuk topladım, kasa seçimini yapamadım. SSD istemiyorum. Bu parçaların yerine daha uygunu ya da daha mantıklı olanı toplarsanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

123.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe 3Bin TL, ben beçeriksizim toplamada. Knight Online için, 200 tane mage aynı anda nova atsada kasmayacak bir sistem rica ediyorum.
 
Çok karışık be hocam, ben sana diyorum çok cahilim direk sistemin linki olarak versen. İşlemci şu, kasa şu... Kusura bakma sistem parçaları anlamam. Ama amacım ve bütcem belli. İnşaAllah oyunu oynayan ve tecrübesi olan biri yardım eder.
 
Hocam teşekkür ederim zahmet edip yardımcı oldun. Acaba GTX 970 fazla kaçmaz mı, hani onun yerine 800TL 960 alıp artan parayı diğer bileşenlere paylaştırabilir miyiz?
Bu bütçeye GTX970 alınabiliyorken almamak ayıp olur. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı