Dünyanın en iyi oyunu Witcher 3'tür (!)

Keşke "Valorant dünyanın en balon oyunu, RDR2 balon" diyeceğinize Witcher 3'ün neden balon olmadığını anlatsanız, malûm konumuz Witcher 3.

Keşke RDR2'de Witcher 3 kadar abartılsa.

Witcher fanlarından kurtulursak (özellikle siz) onlardan da kurtuluruz.

Witcher fanlari Rockstar fanlarından akıllı emin ol. Utanmasalar Tetris ile WT3u kıyaslayacaklar.
 
Oyun tam anlamı ile AAA yapım.
Hikayesi karakterleri atmosferi müzikleri özellikle nadir dövüş müziği 'naranca'
Performansa gelince görüntü motoru da cok güzel. Saat gibi çalışıyor.
Keşke CDRP cyberpunk ı w3 motoru ustune yapsaydı. Direk AAAA yapim olurdu.
 
1617952671242.png

(!)
 
Geralt'ı Novigrad'tayken fullemek mi nereden baksan kral hareket be! Ben 56 seviye Geralt'ı daha fulleyemedim. Adamlar Profesör Moreau diye birisinin araştırmasını koymuş ekstra mutasyonlar ekliyor.
Hocam Always Full Exp modu olmadan çok zor bu kadar hızlı fullemek. Bir yan görev 25 exp verdikten sonra kurdum modu. Doğru düzgün exp vermesini sağlıyor yan görevlerin.
 
Keşke "Valorant dünyanın en balon oyunu, RDR2 balon" diyeceğinize Witcher 3'ün neden balon olmadığını anlatsanız, malûm konumuz Witcher 3.

Keşke RDR2'de Witcher 3 kadar abartılsa.

Witcher fanlarından kurtulursak (özellikle siz) onlardan da kurtuluruz.

Witcher 3 neden balon değildir hemen açıklıyorum. Tecrübesiz CDPR tarafından 4 senede yapılmıştır. Daha tam olarak görev listesi bile zor çıkarılmıştır 30 küsur kontrat vardır. Çeşit çeşit kitaplar bulabilirsiniz onlara emek harcanmıştır. Kontratlar bile detaylıdır eğer iyice araştırırsanız(bunu seçenek olarak sunuyor)karısının adamın birisini aldattığını bile öğrenebilirsiniz ve kaderine karar vermek sizin elinizdedir(bu sadece bir örnek bu tarz şeyler RPG ögeleridir) oyunun farklı sonları olması[buna blood and wine ve hearts of stone da dahil(hearts of stone'da kötü sonla bitirirseniz ödül çeşitliliği oluşuyor)] oyunun savaşlarının tekrar ettiğinden yakınan çok olmuş Geralt her seviye atladığında çeşit çeşit işaretleri[ateş akımı igni, patlayan queen, 360 derece aard(tam adını bilmiyorum kusura bakmayın) gibi.] veya kılıç özelliklerini(anafor, arbalet mer misini engelleme vb.) Geliştirip dövüşünüzü çeşitlendirebilirsiniz bu sizin elinizde. Ekstradan Hearts of Stone'da rün yazıcısını geliştirip güçlü rünler basabilirsiniz göğüs zırhınıza ve kılıçlarınıza ve Blood and Wine'da ise ekstaradan mutasyonlar açıp onlarla da yetenek ağacı için slotlar açabilirsiniz ve böylece yetenek puanlarınız boşa gitmez. Bir savaşta queen kullanırken bir savaşta yrden kullanabilirsiniz(yrden'i çok geliştirmedim o yüzden öneremeyeceğim) açık dünyası zengindir çünkü soru işaretlerinin bazılarında mektuplar, yazılar bulup ufak ufak görevler açabilirsiniz(bu görevlerin çoğu hazine bulma görevleridir ve bunlar için bile hikaye yazılmıştır.) Haritada dolaşıp ünlem işaretleri şeklinde görevler bulabilirsiniz bunlara ilan panolarından ulaşamazsınız. Bence müzikleri çok güzeldir bu oyun zevkinizi arttırabilir eğer hoşunuza gittiyse. Şimdi de eleştirimi yapıyorum oyunda hala ufak tefek buglar var ama bu bugları PC sürümünde oynarken buldum ilk kez oynadığımda Xbox'tan oynamıştım orada yoktu. Bu kombo çeşitlilikleri sayesinde bana hiçbir zaman dövüşleri tekrar etmiş gibi gelmedi. Mekanikler konusunda kesinlikle RDR2 etmez ama bence vuruş hissiyatı fazladır(özellikle kontrolcü ile oynuyorsanız).
Hocam always Full exp modu olmadan çok zor bu kadar hızlı fullemek. Bir yan görev 25 exp verdikten sonra kurdum modu. Doğru düzgün exp vermesini sağlıyor yan görevlerin.

Evet haklısınız ama bazı görevlerde özellikle oyun sonuna ve DLC sonlarına yaklaştıkça çok fazla XP vermeye başlıyor dengesiz olsa da sonlara doğru fazla fazla verdiğinden oyun sonuna doğru Geralt'ı fulleyebilirsiniz(yani slotları doldurup seçtiğiniz yetenekleri fulleyebilirsiniz)
 

Geri
Yukarı