İnternetinizden memnun musunuz?


Memnun değilim, 90₺ ödüyoruz. (Altyapı sağolsun ve sözleşme var Türk Telekom ile)
☹️
100 Türk lirası. Bence fazla. 😂

Bu hıza 100 TL mi bence çok iyi. :D
Sence? :D 70-80 TL, Turk Telekom.
:(

Fiyatı 30 TL fazla gibi ama güzel hızlar.

Fiyatı 30 TL fazla gibi ama güzel hızlar.

Kablonet kullanıyorum. Aylık 90 lira ödüyorum, 100Mbps download 5Mbps upload alıyorum. Gayet memnunum.

Bayağı iyi fiyatı da hızları da burada da olsaymış alırdım.
 
Kendi evimde Turk Telekom 16mbps fiber internet kullanıyorum, memnunum. Ancak ailemin evindeki Superonline illallah ettirdi. Yine 16 mbps fiber internet ancak sürekli hız düşmesi ve kopmalar oluyor. Modemin çekim mesafesi çok düşük. Düzenli olarak müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım. 1 yıl daha taahhüt olduğu için elden bir şey gelmiyor. Bittiği gün gözümü kapatıp listeden bir internet sağlayıcısı seçsem bundan daha kötü bir hizmet alma ihtimalim yok.
 
Fiyatına göre hayır fakat eskiye nazaran daha az kendileri ile münakaşaya girdiğim için şu sıralar eh işte. Bakmayın hâlâ kesilmeler olabiliyor. Eskiyi düşünüp şimdiye şükrediyorum. Türk Telekom VDSL 24 Mbps.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı