ASUS X550JK-XO012D kasıyor

Muhammet60

Decapat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
6
Öncelikle Asus X550JK model bir Laptop'a sahibim. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayar yeni açmama rağmen sürekli drop giriyor. Yani bilgisayar boşta olmasına rağmen böyle bir sorun yaşıyorum. Fareyi ekranda hareket ettirirken bile bu drop hissediliyor. Müzik açsam her drop girdiğinde müziğin sesi takılıyor. Sürekli, aralıksız, 1 saniyede bir giriyor. Virüs taraması yaptım, virüs yok. Ekran kartı ve Windows güncellemeleri de tam. Görev yöneticisinde anormal bir durum da gözükmüyor. Bilgisayarı yeniden başlat yapınca sorun düzeliyor bazen. Son 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir? SSD bu sorunu düzeltir mi?
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • qwewq.PNG
    qwewq.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 25
HDD sentinel ile sağlığa bakın ve quick scan hemen genelleme yaparak gösteriir, quick scan olmadan tarayın bir de.
Quick Scan'i işaretlemeden tarama yaptım, yine hiçbir sorun çıkmadı. HDD Sentinel programında da diskin sağlığı %100'dü. Tekrar belirteyim bu sorun anlamadığım şekilde bilgisayarı yeniden başlatınca çözülüyor. Diğer gün açtığımda yine sorun başlıyor ve yine yeniden başlatınca çözülüyor.
 
Bu sorunla alakası var mı bilmiyorum ama güç ayarlarındaki ekranın hareketsiz kalınca kararma ayarı varsayılan olarak 20 dakikadır ama ben "hiçbir zaman" olarak işaretledim. Bilgisayarı yeniden başlatınca bu ayar tekrar varsayılan olan "20 dakika" oluyor. Dediğim gibi drop sorunuyla alakalı mı bilmiyorum ama yine de belirteyim dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı