12 Nisan saçmalığı ve bunu yapanlar

RudyNyG

Femtopat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepimiz çocuktuk, ailemiz vardı. Hala çocuk olanlar da var. Bu saçmalık hakkında paylaşım yapanlar nasıl ailelerinin yüzüne bakıyor, nasıl kafasını koyarken rahat uyuyor ve böyle bir şey var mı? Var deniliyor sanırım. Twitter adlı platformda "12Nisanaskeri" diyenler var. Bunlar ceza alacağını bile bile mi yapıyor? Yoksa saldım çayıra mı? Eminim birçoğu önüme/önümüze çıksa miyavlar umarım cezalarını çekerler.

Konuyu açmamın sebebi bunlar nasıl bu kadar rahat? Sadede gelirsek: Neden böyle bir şey var? Neden bunu yapanlar yaşıyor?
Kısasa kısas olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
12 Nisan olayı Facebook'da, aptal feministlerle, duyarcı, primci, kadınlara şiddet olmamalı deyip mafya sevgili isteyen Twitter kitlesiyle, 250gr.'cılarla, dizilerde, filmlerde kadına dayağı meşru gösteren Türk medyasıyla dalga geçmek için çıkartılmıştı.

Sonra Solcu Gazetesi gibi aptal sayfalar bu işi milleti kışkırtmak için kullandı, ciddi bir olay haline getirdi ve çok da güzel primini yaptı. 3IQ Twitter kitlesini korkuttu, herkes de bir delinin arkasını takip etti.

Sizce "Ulusal tecavüz günü" diye bir gün olabilir mi? Yapmayın, aklınızı kullanın...
 
12-17 yaş arası kişiler. Ciddiye almaya değmez. Koskoca EGM bunların hakkında bildiri yayınladı, yarısından fazlası yüzsüz gibi onunla da dalga geçmek için profil fotoğrafını Cumhurbaşkanı yapıp ismini sağcıymış gibi değiştirdi. Akıllarınca gönderme yaptıklarını zannediyorlar. Yeni nesil mizah bu işte. İsteyen boomer, isteyen yobaz, isteyen de çomar desin. Yeter artık. Mizah değil bu. Sınırı aştılar. Gelen geçen her şeyle dalga geçiyor ve kara mizahtan bahsediyor. Yemişim kara mizahını. İş buraya kadar gelmiş, hâlâ kara mizahtan bahsediyorlar. Bu saatten sonra yaşa bakılmayıp cezası neyse verilmeli. Sosyal medya bakanlığı falan açılmalı, yetkililer durumu anlayamıyor çünkü.
 
12-17 yaş arası kişiler. Ciddiye almaya değmez. Koskoca EGM bunların hakkında bildiri yayınladı, yarısından fazlası yüzsüz gibi onunla da dalga geçmek için profil fotoğrafını Cumhurbaşkanı yapıp ismini sağcıymış gibi değiştirdi. Akıllarınca gönderme yaptıklarını zannediyorlar. Yaşa bakılmayıp cezası neyse verilmeli. Sosyal medya bakanlığı falan açılmalı, yetkililer durumu anlayamıyor çünkü.
"Sosyal medya bakanlığı" kadar saçma bir terim görmedim... Asıl noktanıza gelince, zaten tüm sosyal medya servisleri Türkiye için bir temsilci atadı.
 
Bu tarz paylaşım yapan çoğu Twitter hesabına baktım ve hepsi çoktan korkudan hesabını kapatmıştı. Böyle bir şeyin şakası ve mizahı olmaz. Umarım hepsi tek tek gerekli yerlerde ifade verirler ve hatta içeri girmesi gerekenlerde güzel bir ceza alırlar. Bıktım bu insanlardan.
 
İlginç bir Twitter kitlesi var ülkede. Şimdi kılık değiştirmişler. @kade'nin dediği gibi kendilerini sağcı gibi gösteriyorlar. Bir algı operasyonu var. Ülkenin sinir uçları ile oynuyorlar. Bunları yememek lazım. Allah sonumuzu hayır etsin.
 
İlginç bir Twitter kitlesi var ülkede. Şimdi kılık değiştirmişler. @kade'nin dediği gibi kendilerini sağcı gibi gösteriyorlar. Bir algı operasyonu var. Ülkenin sinir uçları ile oynuyorlar. Bunları yememek lazım. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sadece Twitter olsa neyse, her noktaya yayılmışlar. Bir tek dışarıda nadir rastlanıyor, yakında eylem falan derken oralara da yayılırlar. Çok haklısınız bu arada.
"Sosyal medya bakanlığı" kadar saçma bir terim görmedim... Asıl noktanıza gelince, zaten tüm sosyal medya servisleri Türkiye için bir temsilci atadı.
Lafın gelişi bakanlık dedim. Tabii ki buna özel bir bakanlık açılsın demiyorum ama birinin yeni nesil mizahı ciddi ciddi anlatması lazım yetkililere ki ona göre ceza versinler. Şu an anlamadıkları için salıyorlar. Eminim ki "bunlar niye profil fotoğrafını Cumhurbaşkanı yapıyor" falan diye düşünüyorlardır.
 
Bu forumda olduğuma seviniyorum. Onlar zaten ''havalı'' olduklarını ve eğlenceli olduğunu sanan çocuklar. Takmaya değmez açıkcası.
 

Geri
Yukarı