Windows 10 şifre ekranı gelmedi

Börtü Böcük

Kilopat
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
1.590
Çözümler
9
Bilgisayarı uyku moduna aldım ve dışarı çıktım. Tekrar geldim ve uykudan uyandırdım. Login ekranına geçmek için boşluk tuşuna bastım. Pin ekranı gelmedi takıldı kaldı. Bilgisayarın tuşuna uzun basarak kapattım. Tekrar açtım. Kendi hesabımın pin ekranı bu sefer geldi. Kendi hesabımın pin kilidini girdim hoş geldiniz yazısı çıktı ardından Windows hazırlanıyor şeklinde bir yazı çıktı. Oturum açıldı fakat açılan oturum benim hesabım değildi misafir hesabıydı. Masaüstündeki dosyalar yoktu. Çok korktum. Oturumu tekrar kapattım. Kendi hesabımın pini girdim. Hoş geldiniz yazısı çıktı ve açıldı. Şu anda her şey normal gözüküyor. Sizce neden böyle oldu? Sorun ne? Hemen virüs var demeyin. Malwarebytes, Kaspersky, Norton Power Eraser, ESET Online Scanner, Kasperksy Rescue Disk ve Microsoft Safety Scanner ile taradım sonuç temiz.
 
Çok fazla virüs programı olduğu için olabilir.
Şuan sadece Kaspersky ve Malwarebytes yüklü. Diğerleri sadece tarama özellikli yazılımlar. Yani onlar AV değil. Onlara AV demek doğru olmaz.
Anlık taratıp sildiğini düşünüyorum. Yoksa o kadar Av'yi ne yapacaksın.
Tarama yaptığımda virüs çıkmadı ki silsin.
Virüs değil zaten. Uykudan uyandırırken şifre istemez diye biliyorum. Ek olarak üye hesabında sorun oluşursa misafir hesaba atar sizi.
Uykudan uyandırıldığında şifre ister. Diğer bilgisayarımda da böyle. 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı