En iyi oyun şirketi hangisi?

Size göre En iyi Oyun şirketi

  • Rockstar

    Oy: 227 68,2%
  • Valve

    Oy: 91 27,3%
  • Cd Prokjekt

    Oy: 33 9,9%
  • Ubisoft

    Oy: 32 9,6%
  • Bethesda

    Oy: 22 6,6%
  • Sony

    Oy: 34 10,2%
  • 2K

    Oy: 13 3,9%
  • Electronic Arts

    Oy: 25 7,5%
  • Naughty Dog.

    Oy: 29 8,7%
  • Activision

    Oy: 27 8,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    333
Lütfen bana bir söyleyin hiç from software oyunu oynadınız mı? Veya zorluğundan bıkmadan sonuna kadar oynayabildiniz mi? Cevap hayır büyük ihtimalle. Sizin o övdüğünüz balonlar balonu God of War'ın bile combatının büyük bölümü Souls'tan esinlenilmiş. Tek o da değil şu an oyun dünyasına çıkan neredeyse tüm oyunlar esinleniyor. Souls oyunları o kadar kaliteli ki souls-like adı altında bir tür oluşturdu. Rockstar ne oluşturdu? Efsane bir açık dünya. Siz ise Rockstar fanboyluğu yaparak burada from Software'ı kötülüyorsunuz. 2'sininde amacı farklı şeyler. Birisi combatta ve bölüm dizaynında başyapıt biri ise hikaye ve açık dünyada baş yapıt. Lütfen cevap atarken ne yazdığınıza dikkat edin bir dahakine.

Hocam aşırı fanatiklikten kör olmuşsunuz
Dark Souls'u bu kadar savunan birisi görmedim daha önce.
 
@Penetrator God Şimdi neye komik attınız?

Ne yazacağımı sana soracak değilim. Yere göğe sığdıramadığın firma alt tarafı dövüş mekanikleriyle ön planda boss odaklı bir seri yapmış ve herkese GTA serisi gibi hitap etmiyor tabii? Sürekli ölüp ölüp dirilerek ilerleyen kanser RPG'ler benim ilgimi çekmiyor ancak bu firma Rockstar'ın anca çaycılığını yapabilir. Ek olarak Dark Souls serisinde ne hikaye varmış? Çok bayıldığın oyundan bile haberin yok. Bu seri hikayesiyle bile ön planda değil.
 
Şu an Rockstar. İlerki yıllarda CD project Red diyorum.

Hocam millete hakaret edecek kadar bu dünyada ne yaşıyorsunuz anlamadım.
 
Hocam Dark Souls'un tam olarak neresi iyi birisi bana açıklayabilir mi?
14.png
 
Hocam Dark Souls'un tam olarak neresi iyi birisi bana açıklayabilir mi?
Eki Görüntüle 979321

Evde sinir krizi geçirip bilgisayarı kırmak ya da kanserden ölmek için iyidir. Kendini sinirden kesmeyi falan seviyorsan iyi oyundur. Bu serinin kitlesini sadomazoşizmi seviyordur net. Kötü oyun değil ama hitap ettiği kitle çok kısıtlı ve oyun tekdüze bir oyun. Sürekli öleceksin. Ne yaparsan yap. RPG hastası biriyim ama Dark Souls mantığı çok ters ve hikaye olarak da bir şey sunmuyor. Bu seriye en yakın sevdiğim oyun Dragon Dogma'dır. Bu oyun daha dengeli Dark Souls'a kıyasla.
 
İlk oyunu 89 2. oyunu 91 3.oyunu yine 89 metacritic puanı almış Dark Souls'a kötü demek ilginç geliyor.
 
Dark Souls kötü bir oyun mu?

Oynamadığım ve Steam indirimlerin de karşıma çıktığı bakıp bu oyun mudur deyip geçtiğim oyun cevabımı aldım ben o görseli de oyunun yorumuna bakıp ilk karşıma çıktığı için ekledim, yorumu yazan da doğruyu söylüyor :D
 

Geri
Yukarı