Pcpartpicker sitesi

Flying plane

Centipat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konu daha çok bilgisayar toplayacak arkadaşlar için, bu konuda haberi olmayan arkadaşların bu siteden haberdar olmasını istedim çünkü çok işe yarar olduğunu düşündüm. Bu site yurt dışında oldukça fazla kullanıcısı olan ve insanların topladıkları bilgisayarları parçalarını belirtip paylaştığı bir site toplama PC sosyal medyası diyebiliriz, sistemlerine almayı düşündükleri parçaların beraber nasıl duracağını merak eden arkadaşlar için yararlı olacağını umuyorum. (Anakart ve ekran kartını filtrelerden seçemiyorsunuz ama tarayıcılarda parçanın adını yazıp aratınca çıkıyor örnek: Gigabyte RTX 3080 Vision Build yazdığınızda çıkıyor.)

Sitenin linki: Pick parts. Build your PC. Compare and share.

Umarım yararlı olmuştur :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Playacak arkadaşlar için, bu konuda haberi olmayan arkadaşların bu siteden haberdar olmasını istedim çünkü çok işe yarar olduğunu düşündüm. Bu site yurt dışında oldukça fazla kullanıcısı olan ve insanların topladıkları bilgisayarları parçalarını belirtip paylaştığı bir site toplama PC sosyal medyası diyebiliriz, sistemlerine almayı düşündükleri parçaların beraber nasıl duracağını merak eden arkadaşlar için yararlı olacağını umuyorum. (anakart ve ekran kartını filtrelerden seçemiyorsunuz ama tarayıcılarda parçanın adını yazıp aratınca çıkıyor örnek: Gigabyte RTX 308.

Türkiye'de bulunan bazı bilgisayar kasaları yok kendi tecrübemden konuşursak. Onun dışında parça seçince uyumlu olup olmadığının yazması çok yararlı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı