Termal macun önerisi

Neyse harca parayı ekonomiye katılsın, belki bize dokunur.
MX-4 sahte satılıyor. Teknobiyotik dışında başka yerden almayın. Ayrıca piyasadaki tek macun MX-4 değil lütfen başka macunlarda önerelim. CM Mastergel fena değildir. Ayrıca macun o kadar önemli bir olay değil. En iyi macunla sıradan macun arasında taş çatlasa 15 derece oynar. Hava sirkülasyonu,kablolama bunlar daha önemli faktörler.
 
MX-4 sahte satılıyor. Teknobiyotik dışında başka yerden almayın. Ayrıca piyasadaki tek macun MX-4 değil lütfen başka macunlarda önerelim. CM Mastergel fena değildir. Ayrıca macun o kadar önemli bir olay değil. En iyi macunla sıradan macun arasında taş çatlasa 15 derece oynar. Hava sirkülasyonu, kablolama bunlar daha önemli faktörler.
Üstündeki QR kod işe yaramıyor mu? 20 gram MX-4'ü 110 liraya alıyorum. Varsa aynı ayarda tavsiyen tabii ki değerlendiririm. Gramaj/fiyat ve kalite olarak bakarım. Zalman falan birçok markadan kullandım, daha iyi macun görmedim. MX4 önermeyin diyorsan cümleni link ile bitir. Bir de 15 derece aşırı önemli. Senin önem kavramın çok farklı, o beni ilgilendirmez. Başkalarını da ilgilendirmez büyük ihtimal.
 

Geri
Yukarı