Android cihazda Discord kamera kasma

Aga1

Centipat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
156
Çözümler
1
Merhabalar.

Bugün Samsung Galaxy Tab S6 Lite tableti edindim. Cihazdan memnunum. Kamerası da bir tablet için gayet yeterli.

Discord'da arkadaşlarla sohbet ederken görüntüleri paylaştık, benim kameramın kalitesinin iyi olduğunu ancak maksimum 10 FPS görüntü gittiğini belirttiler. Instagram, Google Duo, Zoom gibi uygulamalarda böyle bir sorunla karşılaşmıyoruz. Cihaz Discord görüşmelerinde zorlanıyor diye düşündüm lakin arka planda hiçbir kasma olmadan her işi halledebiliyorum. İnterneti 5 GHz Wi-Fi sağlayan fiber modemden alıyorum. İnternet bağlantım 80 megabite 10 megabit gibi değerler veriyor tablet üzerinde. Birçok çözüm yolu denedim başarılı olamadım, bir tavsiyeniz olur mu? Cihazın sürümü en güncel sürüm Android 11.

iPhone S6, Galaxy Note 5 gibi çok daha eski cihazlarda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum.

Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Discord problemli bende de aynı, sadece telefon.

Tabletin özellikle Dex modu ile hiç beklemediğim şeyler başarabildiğini tecrübe edince çok hyplelanmıştım, ne yazık ki üzdü bu durum. Yakın zamanda çözülmesini bekleyeceğiz herhalde. Bu süreçte Discord supporta da yazdım bir güncelleme olursa burda belirtirim.
 
Eğer private server ise 720p15FPS destekliyor diye biliyorum. Discord Nitro takviyesi yapmanız lazım bildiğim kadarıyla.


Yeni gördüm kusuruma bakmayın. Server aynı mı?

Evet, aynı sunucu aynı kişiler ile denedim diğer cihazlarda.

Supporttan şöyle bir mail geldi;

"Play Store'un önbelleğe alınmış dosyalarını ve çerezlerini temizle, daha sonra uygulamayı tekrar yükle. Ayrıca, telefonunda Cloudflare 1.1.1.1 DNS'yi kullanmayı deneyebilir ve sorunun devam edip etmediğine bakabilir misin?"

Öncesinde de Discord Beta sürümü varmış onu denememi belirttiler. Belki birileri bunları deneyerek sorunu çözer, ben şimdilik farklı uygulamalarla işimi göreceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı