150-200TL router önerisi

tuğrahan sezer

Hectopat
Katılım
19 Eylül 2019
Mesajlar
1.610
Çözümler
2
Arkadaşlar Vodafone fibernet 100Mbps kullanıyorum. Verdikleri HG255s modem sağ olsun Wi-Fi konusunda ciddi sıkıntı yaşamaktayım. Telefonum yüzünden 2.4GHz kullanmaktayım. İstediğim şey 15-30Mbps alabilen telefonumu mümkün olduğunca 100'e yaklaştırmak ve internetin stabilitesini en üste çıkarmak. Çünkü bazen 2-3Mbps'lere kadar düşüyor. Bu fiyat bandında ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5GHz olmadan o hızlara çıkman mümkün değil.

Kablo sorun olmazsa:


Kablo sorunsa:


Bütçeyi 300'e kadar arttırmanız gerekebilir.
 
Keenetic markasının tüm ürünlerini önerebilirim. Eğer evinizde 5Ghz destekli cihaz yoksa Omni modelini alabilirsiniz. Eğer 5Ghz desteği varsa City ya da Extra modellerine de bakabilirsiniz. Ama ana modeminizi de değiştirmeniz gerekebilir o kalitesiz ise sorun ondan kaynaklıdır. Bu durumda gene Keenetic Markasının Omni DSL yada ExtraDSL modellerini önerebilirim. Eğer düşünürseniz yazabilirsiniz.
 
4A gigabit kullanıyorum 5GHz çok kaliteli ama 2.4 çok üzer haberin olsun. (HG253STEn kötü veriyor 2.4'te.)

Ahhh. Konuyu açtıktan sonra kimse bakmayınca (hızlı hareket ettim) bu modeli sipariş verdim. 2.4GHz kullanacağım. Şansıma...😡☹️ Neyse Amazon'dan aldım. Eğer beğenmezsem koşulsuz iade ederim.
5GHz olmadan o hızlara çıkman mümkün değil.

Kablo sorun olmazsa:


Kablo sorunsa:


Bütçeyi 300'e kadar arttırmanız gerekebilir.

Hocam 150-200TL'lik bir şey arıyorum. Kablo ile modeme bağlayacağım.
Keenetic markasının tüm ürünlerini önerebilirim. Eğer evinizde 5GHz destekli cihaz yoksa Omni modelini alabilirsiniz. Eğer 5GHz desteği varsa City'ya da Extra modellerine de bakabilirsiniz. Ama ana modeminizi de değiştirmeniz gerekebilir o kalitesiz ise sorun ondan kaynaklıdır. Bu durumda gene Keenetic Markasının Omni DSL'ya da ExtraDSL modellerini önerebilirim. Eğer düşünürseniz yazabilirsiniz.

Hocam modem Vodafone'nin herkese verdiği HG255s. Şu an 4A giga yı sipariş ettim. 2.4GHz kullancağım çünkü 5GHz cihazım yok. 150-200TL bandında direk bir model önerirseniz sevinirim çünkü bu şeye fazla masraf etmek istemiyorum 170TL bile Vodefone ye sürekli sövmeme neden oluyor. Dediğim gibi şu an 4A giga yı sipariş ettim ama beğenmezsem koşulsuz iade edip başka ürüne bakacağım. Modeme kablo ile bağlayacağım. Beğenmeme ihtimalime karşı başka bir model önerirseniz sevinirim. Önceliğim hız ve stabilitenin artması.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı