Sahibinde üzerinde GET ve yenileri bulunan 2. el ekran kartları

228522

Kilopat
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
1.382
Makaleler
4
Çözümler
4
Bu adresten GET bulunan GPU ilanlarına erişebilirsiniz. Geçen bakıyordum, 22 Nisan tarihinde koyulmuş bir RX 560 2GB OC modeli GPU vardı ve fiyatı 1375 lira idi. Arızasız ve temiz olduğu yazıyordu, OEM değildi ve en önemlisi GET bulunuyordu yani dolandırıcılık yoktu. Az önce baktım ve ilan yok, büyük ihtimal satıldı. Önerim her gün burada gezinip bakınmak, iyi şeylere rastlayabilirsiniz. Az önce bulduğum nispeten güncel ve GET bulunan 2.el GPU modelleri:
Önerim günü gününe girip araştırmanız, bugün koyulan pek çok ilan var. Son attığım ilan fazla ucuz, muhtemelen eski ama yine de şansımızı deneyelim :D. Bu arada bazı kartlar çok ciddi manada ucuz olmayabilir, piyasa fiyatlarından çok haberim yok. Biraz araştırma yaptım ve en son attığım ilanın çok ucuz olmadığını fark ettim, muhtemelen RX 6800XT ile karıştırdım :(.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlar ne böyle, çıldırmış millet! Hazır sistem alıp ekran kartı dışındaki parçaları satsak daha uyguna gelir herhalde.
 
Ilan sahibi falan mısın? Fiyatların güzel bir yanı yok çünkü :d
Aynen öyle. Şuan GPU piyasasına bakılırsa belki alınabilir. Nitekim RX 460 gibi güzel kartları bile 0 olarak bulamamakla beraber 2000-2500 liraya satanlar var, asıl bomba ise 4000 liraya GTX 1050 Tİ satanlar :D.
 

Geri
Yukarı