Tat ve koku alamıyorum COVID olabilir miyim?

Bunu buraya yazana kadar bu soru aklınıza gelir gelmez gidip test yaptırsanız ya.

Bu şekilde acaba Covid mi oldum diyerek normal hayatını devam ettiren insanlar yayıyor genelde. Tat ve koku kaybı Covid'de çok yaygın. Ateş-öksürük semptomlarınız yok ise kas ağrısı olarak da seyredebiliyor.

En yaygın semptomlar;
Kas ağrısı
Ateş
Öksürük
Halsizlik
Tat-koku kaybı
 
Bunu buraya yazana kadar bu soru aklınıza gelir gelmez gidip test yaptırsanız ya.

Bu şekilde acaba COVID mi oldum diyerek normal hayatını devam ettiren insanlar yayıyor genelde. Tat ve koku kaybı COVID'de çok yaygın. Ateş-öksürük semptomlarınız yok ise kas ağrısı olarak da seyredebiliyor.

En yaygın semptomlar;
Kas ağrısı.
Ateş.
Öksürük.
Halsizlik.
Tat-koku kaybı.

Hocam kas ağrısıda var bende dün sol bacağım ağrıyordu topal yürüyordum şimd sağ bacağım aynı durumda. Sokakta arkadaşlarla çok koştuğum için olabilir ama :/
 
Merhaba başlıkta da yazdığı gibi tat ve koku alamıyorum. Bunlar olmadan önce en sevdiğim çorba şehriyeli tavuk çorbasıydı yemek ise makarsa şimdi tavuk çorbası tuzlu su gibi makarnada sade makarna gibi 1 gram sos tadı gelmiyor ailecek böyleyiz. Hiçbir ağrı sızı vs yok sadece tat ve koku alamıyoruz. Kalıcı olur diye çok korkuyorum 3 haftadır böyleyiz COVID olabilir miyiz geçer mi?
Hiçbir şeyin kokusunu ve tadını alamıyorum insanı hayattan soğduruyor :(

Hocam bende de koku gitmişti babamda korona pozitif çıktı bence gidin bir test olun.
 
Bahar alerjileri de benzer semptomlar gösterebiliyormuş. Yine de test olmakta fayda var. Mevcut kondisyonunuzu söylerseniz direkt test yaparlar zaten. Fakat böyle bir dönemde, üç haftadır bu durumda olup test yaptırmamış olmak da biraz garipmiş açıkçası. Yani bir de tüm aile diyorsunuz. Umarım bu üç haftalık süre içinde normal rutin hayatınıza devam etmemişsinizdir. Neyse dediğim gibi test olup gerçek sonucu öğrenebilirsiniz. Sağlıklı günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı