Windows 8.1 kurunca bilgisayardaki her şey silinecek mi?

Sansür

Kilopat
Katılım
25 Eylül 2014
Mesajlar
193
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben bu konuda biraz cahilim. Bende Windows 7 işletim sistemi var. Ben Windows 8.1 32 bit kurmak istiyorum ama şunu merak ediyorum, kurduğumda bilgisayarımdaki her şey silinecek mi? Yardımcı olursanız sevinirim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum yaparsanız silinir. Yükseltme yaparsanız silinmez. Tavsiyem temiz kurulum yapmanız. 64 bit kurun 32 bit tavsiye etmiyoruz.
 
Recep Abinin paylaştığı linkten indirdiğimizde Yükseltme yapmış olmuyoruz sanırsam. O yüzden yükseltme için CD gerekli sanırım. Değil mi?

Temiz kurulum yaparsanız silinir. Yükseltme yaparsanız silinmez. Tavsiyem temiz kurulum yapmanız. 64 bit kurun 32 bit tavsiye etmiyoruz.
Bilgisayarımda 2 GB RAM olduğu için 64 bit mantıklı gelmiyor. Sizce?
 
Recep Abinin paylaştığı linkten indirdiğimizde Yükseltme yapmış olmuyoruz sanırsam.

Hayır. İndirme bağlantısnın olduğu sayfadaki rehberi izlersen temiz kurulum için de kullanılabildiğini görürsün. 2 GB için de 64 Bit kurabilirsin.
 
Ben yükseltme yapmak istediğimde sistem'den kurulum yapın gibi bir şey yazıyordu. Setup.exe'den kurulum yapınca da C sürücüm tamamen silindi. Yükseltmeyi nasıl yapacağımı anlamadım. Boot menüsünden sadece temiz kurulum oluyor. Yükseltmeye basınca olmadı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı