Sahura kadar sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yanlış anladınız. Siz mükemmel veya iyi olduğunuz için kıskanmadım. Yagi sizi tebrik ettiği için kıskandım. Yagi adamdır baksanıza şu mesajına;


Sosyal Tayfı yazısını kıskandığım doğrudur.
Sağ ol canımsın <3
 
Çok rahatsızım aslında biliyor musunuz?

Tüm gün ders çalışıyorum. Kendime ait biraz zamanım yok. Çok mutsuzum özünde. Kız olayından da bir gelişme yok. Hatta sanırım kız COVID olmuş. Onların bloğu karantinaya almışlar. Biraz üzgünüm hocam. Biraz konuşmak istiyorum hatta çok konuşmak istiyorum ama maalesef pek sohbet de edemiyorum şu an. Zaten bu saatte tüm arkadaşlarım falan uyumuş oluyor. Ben de anca bu saatleri kendime ayırıyorum. Sizleri burada görünce mutlu oluyorum.
Hocam üzüntüye vermeyin kendinizi. Hiç konuşma geçti mi aranızda? Birde iki saattir yazacağım yazamıyorum, internet kapalı idi bildirimler yağıyor bildiğin.
 
Yok yahu ben de buralardayım da öyle yani, mesaj yazmaya değer gördüğüm konular yok. Aslında konuda seni görünce yazayım dedim :D

Teşekkürler, iyi ki varsın <3

Nasıl gidiyor bari hayat? İyisin umarım :)
 
Ben de pek anlamam, motosikletciyim daha çok. Geçen şu konuyu açmak için biraz araştırdım, oradan kaptım sanırım bir şeyler.


Onu bunu bilmem arkadaş ben Mercedes'ciyim.

20201027_194435.jpg


Eski arabamız🙁
 
Daha 3 gün önce 1200 mesajım vardı, kafamı çevirip baktığımda 1800 mesajı görmemle şok oldum...
Sanırım biraz bağımlı olmuş olabilirim.
Oyun oynarken bile aklım sürekli burada.
Birilerine yardım edip, doğru ve güzel şeyleri göstermeyi seviyorum. Ayriyeten burada herkes benim dilimi anlayabiliyor gibi geliyor.
Sanırım bağımlı olmamın sebebi bu.
 
Ne kavgalar döndü hocam?

Geçmiş geçmişte kalsın. Ama forum geçmişini bir tararsanız Katkıda Bulunan olayını öğrenirsiniz. Bu yetki zaten Katkıda Bulunan yetkisinden türeme :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı