Witcher 3 yönetmeni istifa etti

Hellblazer Aku

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
1.785
Makaleler
4
Çözümler
1
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
The Witcher 3 Yönetmeni CD Projekt RED'ten Ayrıldı

Konrad Tomaszkiewicz hakkında stüdyo içinde zorbalık suçlamaları ortaya atılmıştı ve CD Projekt RED'in aylarca süren soruşturmasının ardından suçsuz bulunmasına buna rağmen istifa ederek şirketten ayrıldı.

Konrad Tomaszkiewicz, çalışanlara gönderdiği mailde "Birçok insan benimle birlikte çalışırken korku, stres ve rahatsızlık hissediyor. Sebep olduğum tüm dargınlıklar için özür diliyorum." diye belirtti.

Tomaszkiewicz, The Witcher 3'ün yanı sıra Hearts of Stone ve Blood and Wine genişlemelerinin oyun yönetmeniydi. Ayrıca CD Projekt'in ilk iki Witcher oyununda çalıştı ve Cyberpunk 2077'de ikinci yönetmen ve yapım başkanıydı.

Daha önce Cyberpunk 2077 için oynanış baş tasarımcısı olarak görev yapan ve BAW ek paketinde de çalışmış olan Andrzej Zawadzki de CDPR’dan ayrılmıştı.

Bu kadar önemli adamların şirketten ayrılması ile yeni Witcher oyunundan hiçbir beklentim yok. Zaten yeni bir yer bulurlar veya bağımsız geliştirici olarak devam ederler.

wp4721609-the-witcher-3-wild-hunt-blood-and-wine-toussaint-wallpapers.jpg
 
Yaptığı tek şey oyunları hep eleştirmek ve çocuk kitlesi de bu arkadaşı komik buluyor. Dost Kayaoğlu dahil. Netcritic'den farkları yok. Anca eleştirmek.
Ben ciddi bir gamer olmadığım için sadece eğlenmek ve haberler için izliyorum. Ciddi gamerların düşüncesi farklı olabilir tabii.
 
Yaptığı tek şey oyunları hep eleştirmek ve çocuk kitlesi de bu arkadaşı komik buluyor. Dost Kayaoğlu dahil. Netcritic'den farkları yok. Anca eleştirmek.

İki adam da küçük yaştan beri oyun oynuyolar etlisini sütlüsünü biliyorlar ne bekliyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı