Bize Uzaylı olarak gösterilenler

Uzayli demek biraz yalnis bence. Sonucta bizde Uzay'dayiz yani bizde Uzayliyiz...
Lakin dünya disi canlilarin var olduguna dair sadece teoriler mevcut. Ve bana göre o teorilerin hicbiri mantikli degil.

Biz uzayda değiliz. Uzay Dünya ve Dünya'nın atmosferinin dışında kalan yerlerdir. Yani biz uzaylı olmuyoruz. :D
 
Yok yaniliyorsun uzay'in icindeyiz , yani uzay bizi her yerden kapliyor. Dolayisiyla uzayin icindeyiz.
Kendimi daha iyi anlatabilmek ya da sizin daha iyi anlamaniz acisindan bir örnek vereyim.

Bir posetin icinde pirinc koy ve o poseti un cuvalinin ortasina koy.
Pirinc hala posetin icindedir ama un cuvalinin ortasindadir. Yani birine tarif ederken git posetteki pirinci al yerine , git un cuvalinin ortasindaki pirinci al dersiniz...
Onu kaplayan ve kapsayan un yani anlatmak istedigim uzay vardir.

Sevgiler...
 
Benim bu başlıkta uzaylı olarak bahsettiğim Dünya dışı varlıktır. Sonuçta bizde birer uzaylıyız ancak bu başlıkta dünya dışı varlık olarak kastettim.
 
Biz uzayda değiliz. Uzay Dünya ve Dünya'nın atmosferinin dışında kalan yerlerdir. Yani biz uzaylı olmuyoruz. :D

Biz de uzaydayız :) Hatta bizler de birer uzaylıyız.
 
Çok eski yıllarda yapılmış olan mısır piramitlerinin üzerinde resmedilen cisimler var. Uçak vs. Ve piramitlerin her bir taşının ağırlığının oldukça fazla olduğu söyleniyor. Yani insan gücüyle kaldırılması zor bir ihtimal, belki de geçmişte uzaylı dediğimiz şeyler gelip insan ırkına yardım etmiş olabilir daha sonrasında insan ırkı da hayretler içerisinde görmüş olduğu cisimleri resmetmiş olabilir.
Arkadaşlar bence(tamamen uydurmadır belkide) Mısır'daki piramitleri dev insanlar yapmışlardır. Bunların iskeletlerinin bulunduğu iddia edilen yerler hep birbirlerine yakın yerler. Yani Mısır,Irak,Suriye..
 
Artık uzaylı denilince aklınıza hemen zeki canlılar ve insana benzeyen iki kolu iki bacağı olan şeyler gelmesin. Bana kalırsa uzayın derinliklerinde tek hücreli bir canlı bulunsa dahi bu bilim için dönüm noktası olacaktır.
 
Bu koskoca evren sadece bir gezegen üzerindeki canlılar için yaratılmış olamaz diye düşünüyorum. Uzaylı diyincede aklınıza böyle süper silahları çok gelişmiş teknolojisi olan canlılar gelmesin. Uzay o kadar büyükki aradaki mesafeyi ışık hızıyla bile bitiremezsin yani belki biz onları bulamıycağız yada onlar bizi bulamıycak ama ben başka yaşam türü olduğuna inanıyorum tek hücrelide olsa var diye düşünüyorum.
 
Eğer hepimiz müslümansak Kuran-ı Kerim'de bir ayette geçer Allah insanı evrendeki tek ve en üstün varlık olarak yarattığını belirtir. Zaten mantık olarak azıkcık bile düşünürseniz böyle bir şeyin olmayacağını anlarsınız.

Arkadaşlar bence(tamamen uydurmadır belkide) Mısır'daki piramitleri dev insanlar yapmışlardır. Bunların iskeletlerinin bulunduğu iddia edilen yerler hep birbirlerine yakın yerler. Yani Mısır,Irak,Suriye..
Kuran-ı Kerim'de başka bir ayette Allah'ın insanları dünyanın yaradılışından itibaren onları farklı şekilde yarattığını hatta bazen onları dağlar boyutunda yarttığını belirtiyor yani belki mısır zamanında insanlar dağlar kadar büyüktü ve bu kadar büyük yapıtlar inşaa ettiler.
 
Fringe'de Observers'lar veya Interstellar'daki "Onlar" diyorsun kabaca :) yani, bir veya bir kaç üst boyuta hükmedecek şekilde evrimleşmiş insanoğlu... Mümkün olabilir, insanın binlerce yıl önceden, bugün geldiği noktayı göz önüne aldığınız vakit akla gayet yatıyor. Üstelik böyle bir olgunun ne teist ne de ateist düşünceyle bir çelişkisi var.

Aslına bakarsanız böyle canlıların dünya'da da var olduğuna dair kanıtları da tarihte görebilirsiniz. En azından böyle canlılarla etkileşimde bulununduğunun kanıtlarını. Eğer net üzerinde ufak bir araştırma yaparsanız göreceksiniz, bize öğretilen tarihin başlangıç noktasından önceki tarihte çok gelişmiş uygarlıkların var olduğunu ve bu uygarlıkların bizden (kendilerinden binlerce ve binlerce yıl sonra yaşayan bizlerden) teknoloji, kültür seviyesi bakımından ne kadar ileride olduklarını... Tarih öncesi uygarlıkların en bilineni, ("henüz" bilimsel olarak ispatlanamamasa bile) mu, atlantis ve hatta aztek'leri de sayabilirsiniz. Burda yaşamış bazı insanların insanüstü yeteneklere sahip olduğuna dair (telepati, telekinezi, fizik kurallarına hükmetme ve yeninden şekillendirme) "efsanelere" de rastlarsınız.

Bi de şunu belirtmek gerekir. Metafizik bazı ve hatta çoğu şeyler benimde kafama yatmıyor fakat şu an metafizik diye adlandırılan ve bu kategoriye sokulan bir çok şeyin ileri de bilimin gelişmesi ve aydınlatması ile esasen gayet bilimsel, nesnel gerçeklikler olduğu ortaya çıkabilir. yani şu anki "fizik" tanımlayamadığı için belki bazı şeyleri "metafizik" olarak tanımlıyoruzdur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı