- Makaleler
- 2
Bana göre ayda "sadece" yeraltında yaşayan küçük mikroorganizmalardan başka bi'şey yok. "Yüce İnsan Oğuz SOSO"nun demesiyle ay uzay gemisi falan değil bana göre.
Eskiden astrolojinin aşırı geliştiğine inanıyorum. Şimdiki Hristiyanlıkta bile astrolojinin yoğun etkisi var.Ay'da yaşam var mıdır bilemem ama geçmişte insanların çok gelişmiş olduğuna inanıyorum. Belki de çok geliştiler ama kendilerine zarar verecek bir buluş sayesinde yok oldular. Maalesef bunları bilemiyoruz. Eski insanların yaptığı şeyler cidden çok garibime gidiyor.
Geçen hine geldiler ve bir daha gelmeme kararı aldılar.Belki de çok önceden "uzaylılar" gelip dünyada akıllı bir yaşam formu görmedikleri için yollarına devam ettiler.
Eğer çok gelişmiş olsalardı kendi sularını kendi üretemez miydi ?Lütfen herkes kendi teorisini ortaya koysun. Birbirinizle dalga geçmeyin. Mizah sayfasına açılmadı bu konu.
Bence ayda yaşam yok. En azından su olur bir bulut olur.
Hidrojen ve oksijen atomlarının birleştirilmesi kulağa çok kolay gelebilir ancak bu göründüğü kadar kolay değildir. Çünkü hidrojen ve oksijen atomlarının birleşimi muazzam miktarda enerji ortaya çıkarır.Eğer çok gelişmiş olsalardı kendi sularını kendi üretemez miydi ?
Belki su içmiyorlardır?Eğer çok gelişmiş olsalardı kendi sularını kendi üretemez miydi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.