Nintendo Switch Lite vs Nintendo Switch V2

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Merhabalar. Son zamanlarda Nintendo oyunlarına ilgi duyuyorum ve Switch almaya karar verdim. Pek ninternet Switch hakkında pek bilgi sahibi değilim sizce hangi modelini tercih etmeliyim? Aralarındaki fiyat farkına değecek bir şey var mı? Sonuçta aradaki fiyat farkına en az 2 oyun alınıyor :)


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece elinizde oynama gibi bir niyetiniz varsa "Lite" almanız daha mantıklı olacaktır. Şahsen bende lite modelini almayı düşünüyorum. Ayrıca normal Switch'in analog kısmı bir süre sonra kendiliğinden algılama tarzı bir şey yapıyormuş demek istediğim siz adamı hareket ettirmeden kendisi hareket etmeye takılı kalma tarzı bir şey fakat emin değilim sadece duydum. Şunu da söyleyeyim sadece televizyona bağlayıp oynamak istiyorsanız Switch önermem. (Oyunlarını seviyorsanız alın)
 
Eğer sadece elinizde oynama gibi bir niyetiniz varsa "Lite" almanız daha mantıklı olacaktır. Şahsen bende Lite modelini almayı düşünüyorum. Ayrıca normal Switch'in analog kısmı bir süre sonra kendiliğinden algılama tarzı bir şey yapıyormuş demek istediğim siz adamı hareket ettirmeden kendisi hareket etmeye takılı kalma tarzı bir şey fakat emin değilim sadece duydum.

Hocam zaten PS5 ve iyi bir oyun bilgisayarım var sadece ilgi duyduğum birkaç oyunu oynamak için alacağım Zelda gibi bir de seyahatlerimde kullanacağım. Mantıklı olan Lite gibi duruyor yorumun için teşekkür ederim. TV ya monitör bağlama gibi bir niyetim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı