Kaç para aldın Cüneyt?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazı yazmayı öğren sonra olursun şampiyon, bu kadar fanatik olma ve sakin ol. Hayatın uyduruk bir takımdan ibaretse iyi geceler diliyorum. 😀

Sezon sonunda görüceğim canım. Rez alın, sezon sonu hepinizin alkışlayacaksınız o uyduruk takımı.

Fanatik olmayın artık. Arka taraflarınızla izlemediyseniz daha iyi oynadı GS. Bunları Trabzon'lu olarak söylüyorum. Şampiyon gene de 599 BJK ama hak ediyor mu tartışılır, bir maç mükemmel oynayıp bir maç vasatlar çünkü.

Ben, GS iyi oynamadı demiyorum ağabey. Hakem onlardan yanaydı. Yoksa bizim takım evlere şenlik oynadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galatasaraylı olmama rağmen gerçekten bazen hakemleri kınıyorum. Ama Cüneyt Çakır'ın böyle bir şey yapmayacağına eminim. Ya yanlış görmüştür ya da gerçekten çıkmıştır. Bu adam iyi hakem olmasa neden FIFA'ya hakem yapsınlar? Kaç para aldıysa da helal olsun. (Yapmayacağına eminim!) Ne zaman yenilseniz bunu yapıyorsunuz. Amaç GS şike yapıyor demek. Kanıtınız var mı? Benim kanıtım var. Koskoca FIFA'da maçlara hakemlik ediyor.
 
Beşiktaşlıyım, taraftarların birbirine küfretmesi hoş değil, Galatasaray oynadı ve hakkıyla kazandı, belki bir kaç pozisyon için yanlış kararlar verilmiş olabilir ama küfretmeye veya hakaret etmeye gerek yok, üzülsem de kimseyi suçlayamam. Gerçek taraftar olmak edebini koruyarak takımını yüceltmektir...
 
3. golü görmedim, tekrar bakarım. Fakat 2 yıldır verilen tacı konuşan BJK'lilere gülüyorum. 5 yıl da bunu konuşursunuz artık. Hakemi de beğenmedim ayrıca. Her şeye düdük çaldı, oyunu kesti. Yahu bırak aksın oyun, futbola doyalım işte.

İngiltere de öyle yapıyorlar. Lüzumsuz bir Faul ise kesinlikle çalmıyorlar. Yıllardır bu düzende gittiği için oyuncular da artık lüzumsuz Faul yapmıyorlar, akıp gidiyor.
 
Atiba penaltı pozisyonunda Donk'u itiyor, ardından Donk'un müdahalesi ile yerde kalıyor penaltı alıyor. Cidden ironik.

Atiba, Donk'u ittiğinde top henüz oyuna girmemişti ve dolayısıyla oyun durmuş haldeydi. Dünyanın neresinde olursa olsun korner pozisyonlarında ceza sahası içinde itişmeler olur, hakem köşe vuruşunu kullanacak oyuncuya kullanma der ve gidip uyarır gerekli gördüğü zaman kart verir. Köşe vuruşu kullanıldıktan sonra Donk, Atiba'nın ayağına bastığı için penaltı oluyor bu kadar basit.
 
"Neredeyse ligin en çok kayırılan takımlarından biri olan Beşiktaş kendi silahı ile vuruldu, hakemler."
 
"TDK'da" yoktur, "TDK'de" vardır. :) Mükemmel Türkçenle hayatında başarılar.
Bu arada ilk devrede aldığınız maçı nasıl aldığınızı unutmayın. ;) Biz tebrik ettik, ee herkesin kendi vizyonu. ;)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı