Kablosuz Oyuncu kulaklık önerisi

Bütçe
1000-1750 TL arası

suncallghost

Femtopat
Katılım
9 Mayıs 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,
Oyuncu kulaklığı tavsiyesi almak isterim siz değerli arkadaşlardan,
Bütçem 1000 ile 1750 TL arasında.
World of Warcraft oyuncusuyum. RAID'lerde rahat etmek istiyorum.
Kablosuz olması tercihimdir. Nedeni ise lojmanda kalmam (mobil uyumluluğu olursa fena olmaz. Mobil için illa Bluetooth olacak diye bir kural yok. Kablolu bağlansa da olur telefona)
ASUS TUF H3 ve H7 Wireless kulaklarına baktım ama mobil ile uyumluluları özellikleri arasında bulunmuyor.
 
Bilmediğim için soruyorum, WoW'da RAID için çok iyi bir ses kalitesi, ya da ses kasmak falan gerekiyor mu? Ona göre öneride bulunacağım.
pvplerde gerekiyor ama raidlerde o kadar zorundalık gerektiren bir durum yada durumum yok. çoğunlukla range dps sınıflarıyla oynadığım için sadece addonlar(dbm addonu örneğin) üzerinde belirgin ses arıyorum
 
daha önceden denemişliğiniz var mıdır?
Ben deneyimledim lakin bu arkadaşın önerdiği model daha iyi. Memnundum.
 
PvP'lerde gerekiyor ama RAID'lerde o kadar zorundalık gerektiren bir durum ya da durumum yok. Çoğunlukla range dps sınıflarıyla oynadığım için sadece addonlar(dbm addonu örneğin) üzerinde belirgin ses arıyorum.

Benim önerdiğim kulaklık zaten aşırı rahat bir kulaklık günde 10 saat oynayanlar bu kulaklığı tercih ediyor rahatlığı ve performansından dolayı.
HyperX Cloud 2/Cloud II Wireless vs HyperX Cloud Mix Wireless Side-by-Side Headphones Comparison karşılaştırmaya bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı