Sünnet ettiren aileye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sünnet yapılmasının zararları istisnadır. Genelleme yaparak böyle bir cahilliğe başvurmayınız. Sünnet penis için faydalıdır bile.
Bana zararı oldu arkadaşım anladın mı benim hür iradem dışında yapıldı bu bile bir travmadır . 18 yaşıma geldiğimde bana sorsalardı istiyor musun diye ? Bir insanın küçüklüğünden faydalanmak kolay elbette ne desen inanıyor çocuk.
 
Evet maalesef çok gereksiz yanlış bir uygulama olduğunu araştırırsanız bilimsel deliller ile görebiliyorsunuz ve bunun dinde yeri de yok işin tuhafı ama kararı biz değil başkaları aldığı için küçükken yapacak bir şeyimiz yok. Ben çocuğumu ettirmeyi düşünmüyorum şahsen. Benim yaşayamadığım zevki o yaşasın en azından.
 
İsterse milyon tane yararı olsun (ki tonla zararı var ) bir insanın vücudundan parça kesip alamazsınız. 18 yaşında isteyen kendi iradesiyle yaptırır. Tabi çocuk küçükken yaptırıyorlar ki büyüyüp aklı başına geldiğinde yaptırmayacağını bildiklerinden.

"Ailemden de bu yüzden nefret ediyorum" diyorsunuz bence çok kötü bir çocuksunuz cidden insan ailesinden böyle bir sebepten nefret etmemeli.
 
İsterse milyon tane yararı olsun (ki tonla zararı var ) bir insanın vücudundan parça kesip alamazsınız . 18 yaşında isteyen kendi iradesiyle yaptırır . Tabi çocuk küçükken yaptırıyorlar ki büyüyüp aklı başına geldiğinde yaptırmayacağını bildiklerinden.

Biraz araştırsan keşke, dinle alakası olmayıp her yerde sağlık için yapıldığını biraz okusan keşke. 15 yıldır dikişlerinin ağrıdığı yalanını çok güzel atmışsın hadi senin için 1 yıl olsun 14 yıldır neyiniz var paşam?
 
Neden faydası olsun arkadaşım insan vücudu en mükemmel şekilde yaratılmadı mı? O parçanın da bir görevi var elbette ancak yanlı medya sizlere anlatmıyor tabii ülkede milyon liralık sektörü var.

Sen nasıl kusurlu ve aciz bir varlıksan bedenin de aynı şekilde kusurlu ve aciz bir varlıktır.

Maadem kusursuzuz neden hastalıklı çocuklar doğuyor? Bence sallama 15 sene önce olmuşsun sünnet ve dişikleri acıyor.

Sakat bırakmak derken? Gören kökten kesecek sanıyor.

Faydalarını bile araştırmadan zararlı diyorsun sakat bırakmış diyorsun. Saçma bir konu saçma bir düşünce.

Arkadaş kesilmeseydi enfeksiyon kapar acıdan kıvranırdın. Yabancılar neden sünnet oluyor sence.
 
Penisin sünnet edilmesi. Penis kenarı zevklerini azaltır. Bu sayede boşalma işlemi gecikmiş olur. Uç bölgesi hassaslaşır fakat penis üst deri kesilmezse pislik ve türevi virüslerin kurbanı olabilirsiniz.
Nasıl gecikebilir? Biraz düşünelim. Tüm peniste en hassas bölge olan baş kısmının üzerindeki deriyi kaldırıyorsunuz. Buraya olan temas artıyor. Böyle bir durumda nasıl gecikebilir?
 
Sünnetin dinle alakası yok, sağlık için her yerde yapılıyor gelip burada boş boş sallamışsın 15 yıldır dikişlerin ağrıyor öyle mi paşam?
Dinle alakası yok da neyle var ? Saçma sapan bir gelenek işte . Eğer doğrusu sünnetli olmak olsa sünnetli doğardık zaten vücut ona göre evrimleşirdi.
 
sünnetin faydalarından bir diğeri ise sünnetin penis kanseri riskini azaltmasıdır. sünnet edilen penisin sünnetsiz penislere oranla daha az penis kanserine yakalandığı bilinmelidir. sünnetin faydaları bulaşıcı hastalıklardan korumasıdır. sünnet edilmiş bireyin hıv virüsü kapma olasılığı oldukça azdır.

Dünyada 5 milyar insan sünnet edilmemiş ve araştırmalara göre sünnet olmamış insanların sünnet edilmiş insanlara göre hastalıklara yakalanma oranında kayda değer bir fark görülmedi. Sünnetin faydalı olduğunu iddia edenlerin genellikle dini kuruşlar veya sünnet endüstrisinden milyarlar kazanan şirketlerinin olmasına şaşmamalı.
 
Evet, çoğu kişinin sünnet edilmesinin sebebi enfeksiyon hastalıklarına karşı çözüm olması ve dinimizce sünnet olması.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı