Tayinimiz Adana'ya çıktı

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
907
Çözümler
2
Daha dün tayinler açıklandı. Babam da memur. Şu an Osmaniye'de yaşıyoruz. Tayinimiz ise Adana'ya çıktı. Adana'da yaşayan veya orada zaman geçirmiş olan birileri varsa neye dikkat etmem lazım? Çünkü kavgalar çok oluyormuş duyduğum kadarıyla. Herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün tayinler açıklandı. Babam da memur. Şu an Osmaniye'de yaşıyoruz. Tayinimiz ise Adana'ya çıktı. Adana'da yaşayan veya orada zaman geçirmiş olan birileri varsa neye dikkat etmem lazım? Çünkü kavgalar çok oluyormuş duyduğum kadarıyla. Herkese teşekkürler.
Adana'ya geliyorsanız Yüreğir ve Seyhan'a kesinlikle gitme bazı yerleri çok tehlikeli oluyor. Çukurova bölgesi çok güzel yerler. Hem serin oluyor :)
Aynı yer ne üzülüyorsun? :D Adana daha büyük yalnızca.
Osmaniye'nin insanı bir garip ama hocam. 1 yıl Osmaniye'de kalma fırsatım oldu(olmadı aslında zorla gönderildim ): ), Sıkıcı bir şehir Adana'ya göre en azından Adana'dan gezebileceğiniz yerler var Kızılıdağ mesala her yıl kar festivali düzenleniyor, Portakal Çiçeği Festivali, Türkiye'de en kalabalık olan festivallerden biri, Varda Köprüsü var orada gerçekten çok güzel. Yani Adana'da yaşanır mı? Kentsel dönüşüm olmadığı sürece zor çünkü Yüreğir ve Seyhan tarafında bulunan evler çok eski veya kaçak kat çıkılmış. Bir de yüreğir bölgesinde Adana'ya nereden geldiği bilinmeyen Cono'lar (ne demek olduğunu bilmiyorum kendilerine öyle diyorlar) var. Sürekli kavga ederler evlerinin içi pistir zaten onların olduğu mahalleye girmek çok zordur. Polisten korkuları yoktur. Adana'da yaşanacaksa en güvenilir yer olan Çukurova'da yaşayacaksın. Hani Çukurova'da da daha kentsel dönüşüm gereken yerler var ama Yüreğir kadar değil. İstersen vereceğim linkten Adana'nın fotoğraflarına bakabilirsin.

Adana Fotoğrafları
 
Son düzenleme:
Daha dün tayinler açıklandı. Babam da memur. Şu an Osmaniye'de yaşıyoruz. Tahinimiz ise Adana'ya çıktı. Adana'da yaşayan veya orada zaman geçirmiş olan birileri varsa neye dikkat etmem lazım? Çünkü kavgalar çok oluyormuş duyduğum kadarıyla. Herkese teşekkürler.
Sosyal medyada abarttıklarına bakmayın. Dert edilecek bir şey yok.
 
Sonuçta güneşe tüfekle saldırılan bir yere gidiyorsun. İyi arkadaşlıklar kurabilirsen bir sıkıntı olmaz fakat yanlış insanların yanına yaklaşma. Bu her şehirde böyle. Ankara'da da güvenli ve tehlikeli mahalleler var, mesela Çin Çin'e herkes kolay kolay gidemez, artık eskisi kadar tehlikeli değil fakat hala Ankaranın en tehlikeli mahallelerinden. Bu İstanbul'da da böyle, Antalya'da da böyle, Trabzon'da da böyle, her yerde elbet tehlikeli mahalleler var, asıl önemli olan iyi kişilerin yanında olmak.
 

Geri
Yukarı