denedim olmadi oyunda fps dusmesede bazi yerlerde yetersiz bellek diyerek oyundan atiyor ve maclara gec giriyor normalindenCMD'yi yönetici olarak aç ve SFC /SCANNOW komutunu yaz. Tamamlandıktan sonra ise yeniden başlat bilgisayarı.
Denedim olmadi oyunda FPS dusmesede bazi yerlerde yetersiz bellek diyerek oyundan atiyor ve Mac'lara gec giriyor normalinden.
Diyor ki; Windows kaynak koruması onarım hizmeti başlatılamadi.
Çalıştır'ı aç.
sevices.msc yaz ve Enter'a tıkla.
Oradan Windows ınstaller kısmı olması gerek onu bul ve sağ tık yap başlat de.
Duzelttim ama bilgisayar kafayi yedi CS'de kasmalar donmalar atmalar FPS arttirma yapmayacağım bir daha bilgisayarimi pert etti geri almanin yolu var mı peki.
- Büyük simgelerle Denetim Masası görünümünü açın, sistem geri yükleme'yi açmak için kurtarma > sistem geri yüklemeyi aç'ı tıklayın.
- İleri'yi tıklayın.
- Bir seçip geri yükleme noktası ve Ileri'yi tıklayın.
- Bitir'e tıklayın, ardından bilgisayar geri yüklemesini başlatmak için Evet'e tıklayın.
- Tek yolu bu.
Bence temiz bir kurulum yap.Eklenmemis diyor. Eklemek için bilmem ne yerine gidin diyor zaten bir de simdi oyunda yetersiz bellek deyip atiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.