RAM ve işlemci gözükmüyor

arda307

Hectopat
İşlemcim ve 4 GB RAM'im önceden baktığımda sistemde gözüküyordu. Sabah kalkıp baktığımda RAM ve işlemcim yok durumundaydı. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 3 33.JPG
    3 33.JPG
    71,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu programı indirip bakabilirsin gayet sade anlaşılır bir programdır.

Denedim olmadi oyunda FPS dusmesede bazi yerlerde yetersiz bellek diyerek oyundan atiyor ve Mac'lara gec giriyor normalinden.
Diyor ki; Windows kaynak koruması onarım hizmeti başlatılamadi.

Çalıştır'ı aç.
sevices.msc yaz ve Enter'a tıkla.
Oradan Windows ınstaller kısmı olması gerek onu bul ve sağ tık yap başlat de.

Duzelttim ama bilgisayar kafayi yedi CS'de kasmalar donmalar atmalar FPS arttirma yapmayacağım bir daha bilgisayarimi pert etti geri almanin yolu var mı peki.
  1. Büyük simgelerle Denetim Masası görünümünü açın, Sistem Geri Yükleme'yi açmak için Kurtarma > Sistem Geri Yüklemeyi Aç'ı tıklayın.
  2. İleri 'yi tıklayın.
  3. Bir seçip geri yükleme noktası ve İleri'yi tıklayın.
  4. Bitir'e tıklayın, ardından bilgisayar geri yüklemesini başlatmak için Evet'e tıklayın.
  5. Tek yolu bu.

1. Büyük simgelerle Denetim Masası görünümünü açın, sistem geri yükleme'yi açmak için kurtarma > sistem geri yüklemeyi aç'ı tıklayın.
  2. İleri'yi tıklayın.
  3. Bir seçip geri yükleme noktası ve Ileri'yi tıklayın.
  4. Bitir'e tıklayın, ardından bilgisayar geri yüklemesini başlatmak için Evet'e tıklayın.
  5. Tek yolu bu.

Eklenmemis diyor. Eklemek için bilmem ne yerine gidin diyor zaten bir de simdi oyunda yetersiz bellek deyip atiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı