5000-8000 TL'ye Sistem Toplama

Mehmetcannn

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2014
Mesajlar
663
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaza doğru sistem toplamaya karar vermiştim sene başında ve o zaman geldi çattı. Bir aksilik olmadığı sürece sistemi nisan ayı bitmeden alacağım. Üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim, sistemi oyun amaçlı ve render için kullanacağım. Programlar : Matlap, Netcad, Autocad vb. programlar. Ailemin yardımı ile alacağım son bilgisayar. Alacaksan en iyi bir şey al, iş hayatında da kullanırsın dediler bu yüzden DDR4 toplamayı düşündüm ve aldıktan sonra en az 5-6 sene idare etsin ve zorunlu olmadığı sürece 3-4 sene içinde upgrade yapmayı düşünmüyorum. Aklımdaki sistem bu sizinde tavsiyelerinizi isterim, fakat HDD'yi 3 tb seagate istiyorum fakat vatan bilgisayarda bulamadım onu nereden alacağım için tavsiye ederseniz sevinirim. Son olarak monitör iyi bir şey olsun monitör ile ilgili bilgim yok nasıl bir şey olur bilemiyorum en az 24 inch'lik bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkür ediyorum, iyi sosyaller.

upload_2015-4-8_22-52-17.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bence gayet güzel.
Aoc markası altındaki modellere bakabilirsin gerçekten çok kaliteli monitör özelliklede ıps modelleri iyi forumlar.
 
Benq XL2420Z , XL2720Z öneririm. Güzel oyuncu monitörleridir.
www.vatanbilgisayar.com: Asus 24" Vg248Qe Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar sizce bu monitör nasıl?

@Recep Baltaş abi sende fikrini söyleyebilir misin? Biliyorum size çok bildirim geliyor belki bu mesajı da görmezsiniz ama sizin de bir tavsiyenizi almak çok isterim, yaklaşık 1 senden beri sizi güncel olarak takip ediyorum ve çok memnun kaldım, sizin sayenizde az da olsa bilgi edindim teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı