Çözüldü Grid 2 ve Dirt Showdown "The profile save is corrupt" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows 8'in orijinal olmasına gerek yok, oyun güncel olmalı. oyunu 1.2 sürümüne güncelleyin (Dirt 2).

Aynı durum GRID 2 için de geçerli, onu da korsan kullanıyorsanız güncelleyin.
Uzun zamandır çözüm aradığım ama bir türlü çözüm bulamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Grid 2 oyunun aldım ( Orjinal ) ve steam hesabıda oluşturarak yükledim. Yaklaşık bir hafta oynadıktan sonra sabah oyuna girmek istediğimde ,Save data corrupt hatası verdi ve 7.leveldeki oyun hesabına giremez oldum. şimdi birinci levelden tekrar hesap açtım. Ama bu hesap da aynı şekilde 9.,10. levele geldikten sonra aynı hatayı verirse ne yapacağım. Yardım ederseniz sevinirim. Bu sorunu yaşayan kişilerin mesajlarına baktım ( Save data corrupt :: GRID 2 General Discussion ve çözüm üretilemediğini gördüm. Ayrıca bilgisayara format atsam, save dosyalarını silsem bile oyunu tekrar yüklediğim zaman aynı kariyer ve leveller duruyor. Yani benim anladığım bu hata bizim bilgisayarımızdan değil steam veya codemasters firmasından kaynaklanıyor haksız mıyım? Ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zamandır çözüm aradığım ama bir türlü çözüm bulamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Grid 2 oyunun aldım ( Orjinal ) ve steam hesabıda oluşturarak yükledim..yaklaşık bir hafta oynadıktan sonra sabah oyuna girmek istediğimde ,Save data corrupt hatası verdi,ve 7.leveldeki oyun hesabına giremez oldum.şimdi birinci levelden tekrar hesap açtım.ama bu hesapta aynı şekilde 9.,10. levele geldikten sonra aynı hatayı verirse ne yapacağım.Yardım ederseniz sevinirim.BU sorunu yaşayan kişilerin mesajlarına baktım ( Save data corrupt :: GRID 2 General Discussion ve çözüm üretilemediğini gördüm. Ayrıca bilgisayara format atsam,save dosyalarını silsem bile oyunu tekrar yüklediğim zaman aynı kariyer ve leveller duruyor.Yani benim anladığım bu hata bizim bilgisayarımızdan değil steam veya codemasters firmasından kaynaklanıyor
haksızmıyım.ne yapmalıyım..şimdiden teşekkürler.

Aynı hata bende de var. Update falan nafile hala Load ile devam edemiyorum. Yukarı da arkadaş Windows 7 ile sorunu çözmüş sorunu ams 1 oyun için Windows 8' den vaz geçmek istemedim.
 
Aynı hata bende de var. Update falan nafile hala Load ile devam edemiyorum. Yukarı da arkadaş Windows 7 ile sorunu çözmüş sorunu ams 1 oyun için Windows 8' den vaz geçmek istemedim.
Ben win7 ultimate kullanıyorum, sorunun ondan olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca sorun işletim sisteminden kaynaklanıyorsa hiç profil oluşturamamız gerekmez miydi ? Şimdi yeni oluşturduğum profil ile online kariyere devam ediyorum. Tabii bu da ileride aynı hatayı vermezse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den alınan orijinal sürümlerde hiçbir sorun yok.
Steam'den alınan orijinal sürümlerde hiçbir sorun yok demişsin, Steam'in kendi sitesinden alınmasından mı bahsediyorsun, yoksa oyunun orijinal olmasından mı bahsediyorsun açıklarsan sevinirim.! Eğer oyunun orijinal olmasını söylüyorsan, benim aldığım oyun orijinal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı