200 TL mouse önerisi

Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
2.351
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun ömürlü ve kaliteli bir şey istiyorum. Aklımda G102 var ama sizin de önerilerinizi duymak isterim.
 
G102 almayın, kronik sorunlu.



 
1622358503596.png

Elinizi bu çizgiler boyunca ölçün ve ölçüleri söyleyin.
Kaynak: Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
 
Hocam merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlamayın. Bu kadar önemli mi? Bu aralar herkes soruyor da.
Mouse eline büyük veya küçük gelirse oyunlarda aim almada, rahatlıkta problem yaşar. Misal ben 19 cm'lik elimle M185 gibi minik bir mouse kullanıyorum ve rahatsız oluyorum özellikle de FPS oyunlarında.
 
Hocam merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlamayın. Bu kadar önemli mi? Bu aralar herkes soruyor da.
Bir farenin aslında en önemli özelliği ele oturmasıdır, 18 cm Claw kullanan bir insan Deathadder V2'de rahatlıkla rahatsız olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı