Kardeşimi Minecraft kanallarından nasıl koruyabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, kardeşimi bu kanallardan nasıl koruyabilirim? Kötü örnek olduğunu düşünüyorum. Sürekli bunları izliyor ve tıpkı bunlar gibi konuşmaya başladı. Artık bu kanallardan nefret ediyorum. İzleme desem de izliyor. Sana ne diyor. Bu kanalları izlememesini sağlamak için bir yol var mı ya da YouTube'da bu kanalları engellemek için bir ayar var mı?








Çözümü söylemişler zaten ama kardeşinize bu kötülüğü yaparak ne kazanacaksınız? Sevdiği bir şey var ve siz sevmediğiniz için onun elinden onu almayı düşünüyorsunuz. Sevdiği şeyi elinden aldıktan sonra o boşluğu daha iyi bir şey ile doldurup onu mutlu edecekseniz yapın.
 
Kardeşin küçükse bırak izlesin. İleride ona da saçma gelecek zaten. Benim kardeşimde izliyordu, şu an daha az izliyor ama yine izliyor yani. (Bay Doktor, Geldi Başkan, Numacher vs.)
 
YouTube kids de çok bebek gibi içeriği var kardeşi büyük ihtimal 5-6 yaşın da falan evcilik izlemesi güzel olmaz ama Barış Özcan izlesin de demiyorum mesela Tamer Yeşildağ falan güzel seçenek olabilir 7 yıl önce olsaydı direkt şak diye oha diyorum yapıştırırdım ama artık çöp oldu.

Yaş seçeneği var.
 
Ahmet Aga edit hatası yüzünden, TTO Kuran'a ile ilgili bir şey demişti, Burak Oyunda paso reklam yapmasından izlenmesi düşmüştü :D
Burak Oyunda biraz daha Nokia gibi ya. Adam hiçbir şey yapmadı. Diğerleri kendilerini geliştirdiği için Burak Oyunda'nın önüne geçtiler.
 
Konuya girince bir anlığına sinirlendim, Minecraft izlesin ne olacak diyordum fakat attığın linklere girince saçma sapan rp kanalları izlediğini fark ettim ailene bu durumu bildir, eğitici kanallar olduğunu düşünürse gelecekte böyle böyle oyunlara ve kendilerine bağımlılık yaptırıp izlenme kastıklarını söyle sonrada ailenle iş birliği yapıp bunları izlemeye başlarsa bilgisayarı yasaklayın yasaklama saatleri size kalmış.

Keşke çocuk böyle şeyler izleyerek büyüyebilse bizim zamanımızda ne gülerdik buna ya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
YouTube kids yükledim ben kendi tabletine, rahatım şu an istediğim içeriği kendi telefonumdan seçip önüne koyuyorum. İzlemem dese de kendinin dediği gibi bana ne diyorum size de tavsiye ederim.
 
YouTube kids yükledim ben kendi tabletine, rahatım şu an istediğim içeriği kendi telefonumdan seçip önüne koyuyorum. İzlemem dese de kendinin dediği gibi bana ne diyorum size de tavsiye ederim.

Hocam annem yok bırak izlesin diyor kids yüklersem kabul etmezler.
Eki Görüntüle 1050360
"İlgilenmiyorum" veya "kanalı önerme" seçeneklerine basabilirsiniz.

Hocam YouTube'nin arama çubuğuna bu kanalları yazıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı