Fanlar mı, ekran kartının fanları mı? Ekran kartı ise profil oluşturabilirsiniz.
Afterburner'dan ekran kartının kaç derecede fanlarının ne kadar döneceğini ayarlayabiliyorsunuz.Ekran kartı fanları, profilden kastınız nedir?
Afterburner'dan ekran kartının kaç derecede fanlarının ne kadar döneceğini ayarlayabiliyorsunuz.
@General Pong Krell hocam müsait ise yardımcı olabilir. Umarım çok meşgul etmiyorumdur.Zotac 1660 Superim var uygun ayarlar önerebilir misin?
bende asus rog rx 5700 vardı bundan 1 hafta 10 gün öncesine kadar. Fan kontrolünü afterburner ile yapamıyordum, asus tweak 2 kendi programı üzerinden kontrol edebilmiştim. Sizde zotac'in programı olacaktır elbet onu indirip kontrolü yapabilirsiniz.Bilgisayarı açtığımda fanlarım otomatik şekilde %65'e çıkıyor, sonra manuel şekilde indirmezsem %65 çalışmaya devam ediyor. MSI Afterburner kullanıyorum.
Sağolasın zahmet vermemişimdir umarım.30 derecede %20
50 - %30
60 - %40
70 - %50
80 - %70
Şeklinde yapabilirsin.
Denerim,teşekkürler.bende asus rog rx 5700 vardı bundan 1 hafta 10 gün öncesine kadar. Fan kontrolünü afterburner ile yapamıyordum, asus tweak 2 kendi programı üzerinden kontrol edebilmiştim. Sizde zotac'in programı olacaktır elbet onu indirip kontrolü yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.