Kerem Önder bozdu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni yetiştirenler sağolsun, bu ve diğer bir sürü hocanın hayranıydım. Hayatımı tamamen din ne şekilde emrediyorsa o şekilde yaşardım, aza şükreder fazlasında gözüm yok derdim. Gün geçtikçe araştırdım ve su an ateistim, ne de olsa güneş balçıkla sıvanmaz demiş atalarımız. Hoca bozmadı, sen değişiyor olabilirsin.
 
Siz bu tarz "hoca"ları mı takip ediyorsunuz? Gerçek mi bu? Bu yıllarda insanların dini ne kadar kullandığını hâlâ fark edemiyor musunuz? Hepsi diyerek haklarına girmeyeyim, bu kişilerin dini kullanarak para ve üne kavuşma meraklarını göremiyor musunuz? Alevilik hakkında hiçbir fikri olmamasına rağmen, şöyle videolar yapıp insanların arasını daha da açmaya çalışan bir şahıs zaten bozuktur, yeni mi bozulmuş zannediyorsunuz? Aynı videoda da solcuların İslam düşmanı olduğunu iddia ediyor. "Bir kız 16 yaşına geldi mi evlendireceksin" bunu diyen kişi seviliyor mu, takip mi ediliyor? Kaynağı da buraya bırakayım. Umarım, en yakın zamanda insanlarımız dinlerini kendileri okuyarak ve araştırarak öğrenmeye başlar. Hangi dine inandığınız beni zerre ilgilendirmiyor. Din konuşmak da amacım değil. İsterseniz makarnaya tapın, okuyun. Araştırın. Dini inançlarınızı sömürmeye çalışanlara izin vermeyin! Mısıroğlu denen yaratığın devamı. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
 
Son düzenleme:
Hoca bozmadı, sen değişiyor olabilirsin.

Hiç bakmadığım bir bakış açısı. Beni düşünmeye ittiğiniz için sağ olun.
Bilemiyorum ben hala dine inanıyorum. Bunun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
Çoğu yazılanı mantıklı buluyorum.
Ama 16 yaşında evlenmek, böyle bilip bilmeden her şey sallamak bana göre değil... Bunun Müslüman'lık olduğuna inanmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kerem Önder zaten bozuk bir hocaydı. Biraz bakınca gerici bir hoca olduğunu fark etmiştim. Size de bu hocayı dinlemenizi tavsiye etmem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı