Parfüm önerisi

Daha fazla  
Mevcut olarak emperio armani swy absolutely kullanıyorum. Bunun gibi ağır yayılan sağlam bir parfüm arıyorum.
VALENTINO
Born in roma ıntense Uomo düşünüyorum.
Veya jean paul Le Male'la parfüm düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?

Armani ile benzer notalarda Xerjoff Naxos var aynısının tütünlüsü gibi ancak bu parfümler tam anlamı ile ağır yayılan mı bilmiyorum bu parfümler tatlı tarafta kalıyor.

Ağır yayılma konusunda Xerjoff Alexandria 2 tek geçerim esans kalitesini beğeniyorum ya da Bottled Elixir de SWY’nin Vanilia ve Sweet çıkarılmış hali. Alexandria 2 ve Elixir güzel kış kokularıdır kışın da Vanilia - Sweet çok önerilmez.
sauvage elixir nasıl hocam biraz tuzlu ama olsun.

Tatlı bir koku değil, aşırı maskülen bir koku. Zaten deneyerek alacağınız için sorun olmaz ama kör alım falan düşünüyorsanız asla önermem. 25 yaş altına pek yakıştıramadığım bir koku.
18 yaşındayım hocam. kişiliğimede yakışacak şekilde maskülen ağır yayılan kokuları seviyorum. zaten o yüzden swy absolutely almıştım baya iyi.

18 yaşındayım hocam. kişiliğimede yakışacak şekilde maskülen ağır yayılan kokuları seviyorum. zaten o yüzden swy absolutely almıştım baya iyi.
Herkes farklı kokuları beğenebiliyor, ben yakıştırmam başkası yakıştırır zevk meselesi. Gidip deneyin en iyisi.

Herkes farklı kokuları beğenebiliyor, ben yakıştırmam başkası yakıştırır zevk meselesi. Gidip deneyin en iyisi.

Arkadaşta muadili vardı Sauvage Elixir'in. Harbi çok fena kokuyordu. Orijinalini düşünemiyorum, ağırbaşlı bir koku karakterime yakışacak tarzda. Tabii Sephora'dan dener alırım.

sauvage elixir nasıl hocam biraz tuzlu ama olsun.

Alexandria 2’yi geç o zaman o biraz daha 30’lu yaşlara ve üzerine gider, ben onu davetlere giderken takım elbiseye sıkıyorum.

Sauvage Elixir sonbahar - kış / günlük - gece için güzel kokudur. Yine Bottled Elixir’i de montun - ceketin altına sıkarsın gittiğin yerde montu çıkarınca etrafı çok ayarında sarıyor rahatsızlık da vermiyor birçok kez iltifat aldım. İkisi de güzel soğuk hava kokuları. İkisi de üzmez. Bottled Elixir biraz daha imza bir koku bana göre.

Alexandria 2'yi geç o zaman o biraz daha 30'lu yaşlara ve üzerine gider, ben onu davetlere giderken takım elbiseye sıkıyorum.

Sauvage Elixir sonbahar - kış / günlük - gece için güzel kokudur. Yine bottled Elixir'i de montun - ceketin altına sıkarsın gittiğin yerde montu çıkarınca etrafı çok ayarında sarıyor rahatsızlık da vermiyor birçok kez iltifat aldım. İkisi de güzel soğuk hava kokuları.

Nereye sıkmak gerekiyor bu parfümleri hocam. Ben swy absolutely boynuma ve kıyafetime Total'de 2-3 fıs sıkıyorum fazla yayılmıyor, ya da burnum alıştığı için. Biraz daha çevreme yayılsın istiyorum.

Nereye sıkmak gerekiyor bu parfümleri hocam. Ben swy absolutely boynuma ve kıyafetime Total'de 2-3 fıs sıkıyorum fazla yayılmıyor, ya da burnum alıştığı için. Biraz daha çevreme yayılsın istiyorum.
Ter bezlerine yakın sıkılan sprey birden patlar ama deride koku çok uzun süre kalmaz. Esas kokuyu muhafaza eden kumaştır.

Parfümü, tüm kıyafetini giydikten sonra sıkarsın. Kış kokularından bahsettiğimiz için katmanlı giyineceğini varsayıyorum. Misal evden çıkmaya hazırsın, önce ceketin ile içindeki kazağın/gömleğin arasına doğru birer fıs sağ sola sık, biraz kumaşı salla kokuyu dağıt ve önünü kapat. Sonra bir fıs bilek içine sık diğer bileğinle ovuşturup kulak arkana ve boynuna sür bileklerini. Hazırsın, hala kokmuyorsa parfümün gücü o kadardır daha üst esansı yoğun markalara geçmen lazım.

MUSCENT M085 Stronger You (Emporio Armani Stronger with You)
zaten orjinali var hocam

Ter bezlerine yakın sıkılan sprey birden patlar ama deride koku çok uzun süre kalmaz. Esas kokuyu muhafaza eden kumaştır.

Parfümü, tüm kıyafetini giydikten sonra sıkarsın. Kış kokularından bahsettiğimiz için katmanlı giyineceğini varsayıyorum. Misal evden çıkmaya hazırsın, önce ceketin ile içindeki kazağın/gömleğin arasına doğru birer fıs sağ sola sık, biraz kumaşı salla kokuyu dağıt ve önünü kapat. Sonra bir fıs bilek içine sık diğer bileğinle ovuşturup kulak arkana ve boynuna sür bileklerini. Hazırsın, hala kokmuyorsa parfümün gücü o kadardır daha üst esansı yoğun markalara geçmen lazım.

Bir videoda gördüm. Sweatımın sağ sol omuz kısmına ve kulak arkalarına sıkmam gerekiyormuş sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı