Rehber Tell Me Why'ın full hali ücretsiz bir şekilde nasıl Steam hesabına eklenir?

1- Öncelikle oyunu almak için bir kısıtlama koymayan ülkeye VPN ile bağlanmamız gerekli. Herhangi bir VPN programı kullanabilirsiniz fakat ben TunnelBear VPN kullanmanızı tavsiye ediyorum. Zira ben bunu kullanarak yaptım.

2- Tarayıcıdan Steam hesabımıza önceden girelim ve sonra VPN üzerinden United Kingdom'a bağlanalım (United Kingdom şart değil, kısıtlama olmayan başka bir ülkeyi tercih edebilirsiniz).

3- VPN ile bağlandıktan sonra Steam'de tarayıcı üzerinden herhangi bir oyunu sepetimize öylesine ekliyoruz.

4- Sepetimize gidiyoruz ve sağ üstte para birimi değiştirme yerini görüyoruz. Oradan para birimimizi hangi ülkeyi VPN ile seçtiysek ona göre değiştiriyoruz (Merak etmeyin kalıcı olarak değişmiyor para biriminiz).

5- Sonra Steam Store bu linke tıklayıp "Oyunu Hesaba Ekle" diyoruz ve oyun hesabınıza kalıcı bir şekilde gelmiş oluyor.

6- VPN'i kapatıyoruz ve sayfayı yeniliyoruz, her şey eskisine dönmüş oluyor.

Not: Muhtemelen "Bu ban sebebi" diyenler arkadaşlar konuya gelecektir. Eğer ki bu yöntem ile ücretli bir oyunu ciddi anlamda para verip alsaydık evet, bu bir ban sebebi olurdu. 60 gün bakiyenize bloke koyulurdu fakat ücretsiz bir oyun için bu yöntem yapıldığı zaman hiçbir sorun olmuyor. İyi oyunlar.
 
Sorun cikmamis olmasi cikmayacagi anlamina gelmez. Steam'de bir icerigin yasaklanmis olmasi gereksiz yere degil o ulkenin koydugu limitlerle ilgilidir ve bu limiti asmak dogrudan Steam abonelik sozlesmesine karsi gelmek demektir. Bu riski isteyen herkes goze alabilir ama sorumluluk kabul etmeyerek kendi pacanizi kurtardiginizi dusundugunuzden dolayi hala aksini iddaa edebiliyorsunuz. Isteyen istedigini yapabilir ama umarim en azindan attigim bu yazi Steam uzerinde yuksek harcamalara sahip kisilere bir uyari olur.
Eki Görüntüle 1054205
Bu SS hangi Steam hesabına ait? Bana ücretsiz bir oyunu bu şekilde kütüphanesine ekleyip ban yiyen birini gösterebilir misiniz? Evet, daha önce kimseye asla bir şey olmadı bu kullanılan yöntem ile fakat ben her ama her ihtimale karşı sorumluluk almadığımı dile getirdim. Bu benim bir şeylerden kaçtığım anlamına gelmemekle beraber illa bu oyunu kütüphanenize alın demedim kimseye.

Ayrıca bu oyun için ülkenin limit koyduğu falan yok. Söylediğiniz şey doğru sanılan yanlış bir bilgi. Dontnod oyununu Çin ve Türkiye gibi yerlerden kendi isteğiyle çekme kararı alıyor. Türkiye gelip “Biz bu oyuna izin vermiyoruz” demiyor.

Üstüne yine bastıra bastıra söylüyorum. Bu oyun ücretsiz verilen bir oyun olmakla beraber alırken bir fatura bile verilmiyor ücretsiz olduğu için. Görmediniz sanırım fakat burada Zula Avrupa, Wolfteam Classic örneklerini de verdim. İnsanlar ücretsiz bir oyuna ulaşmak için bu yöntemleri kullandıkları zaman hiçbir sorun olmuyor.

"Bir şey olmaması, olmayacağı anlamına gelmiyor" diyorsunuz fakat bu zamana kadar insanlara bir şey olmadıysa demek ki Steam'in bir bildiği var.
Steam'den VPN kullanimi ile oyun alimi Steam'in kullanim sartlarina aykiridir ve hesabinizin banlanmasi icin sonuclanabilir
"Can I use a proxy, VPN or disguise my location to redeem a region restricted Steam Gift?
No, using a proxy or VPN to disguise your location is strictly against the Steam Terms of Service and may result in restrictions on your Steam account."
Ayrıca şu mesajı kaynaklandırmamışsınız. Sizin yerinize ben kaynaklandırayım.


1622738784852.png


Bu görselde gördüğümüz uyarı asla ama asla ücretsiz bir oyunu alırken gelmiyor. Gelmemesinin sebebini defalarca söyledim zaten. Burada parayla oyun almadığın için tespit edilecek hiçbir şey yok.
 
Son düzenleme:
Bu yöntem ban yedirmez!
Bu yöntemi şöyle düşünün: İşiniz çıktı ve Birlaşik Krallık'a gideceksiniz. Uçağınızı aldınız ve gittiniz. Burada da Türkiye'de bulunmayan birkaç oyun var. Yalnızca 1 veya 2 tanesi gümrükte sorun çıkarmaz. Eğer çokça alırsanız gümrükten geçmez o oyunlar. Aynı şekilde bu oyunların tamamına rahatça erişmek için Birleşik Krallık'ta yaşamınızı sürdürmeniz gerek.
Aynı şeyi dijital olarak düşünün. Steam, geçici adres değişikliğiyle alınan ücretsiz ve sadece 1 oyunda sıkıntı çıkarmaz. Eğer bu sayı 2, 3, 4 veya 5 gibi yüksek sayılar olursa hesap banlanabilir. Banlanmamak için kalıcı olarak adres değişikliği yapmak gerekir. Tekrar söylüyorum: Geçici adres değişikliğiyle alınan ücretsiz oyun Steam'den banlanmanıza sebep olmaz.
Bu yazıyı okuduysanız banlandığınızda sorumluluk kabul etmediğimi anlamanızı isterim.
 
Aldım çok teşekkürler acaba nasıl bir oyun merak ettim. Engellenecek ne yapmış olabilir. :D

Hocam oyunun yapımcısı Türkiye, arabistan, Rusya gibi ülkelerde muhafazakar kesim çok fazla olduğu için oyunu yasaklamış. Kısacası adam beni buralarda yerler demiş.
 
Microsoft Store üzerinden daha kolay. Üçüncü sayfada arkadaşın attığı linke girin, get'e tıklayın sizi hesap giriş bölümüne yönlendirecek. Oradan hesabınıza girin, sonrasında hesabınıza geliyor direkt. Bir sıkıntı olmadı, Store'u kontrol ettim indirebiliyorum. Kütüphanem bölümünde gözüküyor.
 
Arkadaşlar ban için bu kadar düşünmenize gerek yok aslında.
Yandex ile telefon numarası olmadan Hotmail açılabiliyor, bu Hotmail ile de Steam hesabı açıp oradan oyunu alabilirsiniz.
Yeni hesap olduğundan ban yerse de sıkıntı olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı