@spidermonster12 , buradan hatta ayrı bir şekilde ayar rehberi niteliğinde konu da açabilirim. Bu arada R6'de elde ettiğiniz 234 FPS elinizdeki sistem için oldukça güzel bir değer, herhangi bir sorun görünmüyor.
@spidermonster12, buradan hatta ayrı bir şekilde ayar rehberi niteliğinde konu da açabilirim. Bu arada R6'de elde ettiğiniz 234 FPS elinizdeki sistem için oldukça güzel bir değer, herhangi bir sorun görünmüyor.
Tabii ki etiketlerim hocam, rica ederimTamamdır çok teşekkür ediyorum, zaten R6'yı da 144e sabitledim. Eğer ayarlarla ilgi ayrı bir konu açarsanız beni etiketler misiniz?
Estağfurullah hocam, buldum aslında pek yapılması gereken bir ayar yokmuş. Ortalama 70-85 FPS arası geziyorum şu an, açık alan çatışmalarında da en kötü 62-65 FPS civarına iniyor. İsterseniz elimdeki sistemle yaptığım performans testini yeni bir konuda belirteyim isterseniz de yüklediğim videoyu buradan paylaşayım, nasıl isterseniz@Jonathan North merhabalar tekrardan. Ne yaptınız ayarları bulabildiniz mi? Kusura bakmayın eğer rahatsız ettiysem.
Hiç fark etmez, buradan atabilirsiniz isterseniz.Estağfurullah hocam, buldum aslında pek yapılması gereken bir ayar yokmuş. Ortalama 70-85 FPS arası geziyorum şu an, açık alan çatışmalarında da en kötü 62-65 FPS civarına iniyor. İsterseniz elimdeki sistemle yaptığım performans testini yeni bir konuda belirteyim isterseniz de yüklediğim videoyu buradan paylaşayım, nasıl isterseniz![]()
Sistem temiz ve arka planda herhangi ekstra bir işlem vs açık değilse aşağıdaki ayarlar GTX 1060 6G ve 1650S modelleri için ideal ayarlar, daha ötesine geçebilmek için ya düşük ayarlara çekip yeni nesil tekli çekirdek performansı daha yüksek 6 çekirdekli bir işlemci kullanmak veya daha güçlü bir ekran kartına geçiş yapmak (GTX1660S/1070 gibi).Hiç fark etmez, buradan atabilirsiniz isterseniz.
Sistem temiz ve arka planda herhangi ekstra bir işlem vs açık değilse aşağıdaki ayarlar GTX 1060 6G ve 1650S modelleri için ideal ayarlar, daha ötesine geçebilmek için ya düşük ayarlara çekip yeni nesil tekli çekirdek performansı daha yüksek 6 çekirdekli bir işlemci kullanmak veya daha güçlü bir ekran kartına geçiş yapmak (GTX1660S/1070 gibi).
Aşağıdaki sistemle ortalama R5-2600 ile de benzer değerler aldım, zaten kartı iki işlemci de besliyor, sizin 9100F de rahat besler.
Rica ederim, aşağı yukarı benzer değerler alırsınız belki ortalama 3-4 FPS daha yüksek bile alabilirsiniz tam bilemeyeceğim. Dediğim gibi 9100F veya videodaki 7500 ile GTX 1070 seviyesi kartlarla dahi rahatlıkla 90-100 FPS gibi değerler alınabilir, zaten darboğaz olsa 1060 ile de olurdu, çekirdek limitine takılacak çok mühim bir durum söz konusu değil burada, önemli olan grafik ayarlarına ince ayar çekmekGerçekten yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim, 9100F ile de videodaki gibi değerler alırım o zaman değil mi?
Rica ederim, aşağı yukarı benzer değerler alırsınız belki ortalama 3-4 FPS daha yüksek bile alabilirsiniz tam bilemeyeceğim. Dediğim gibi 9100F veya videodaki 7500 ile GTX 1070 seviyesi kartlarla dahi rahatlıkla 90-100 FPS gibi değerler alınabilir, zaten darboğaz olsa 1060 ile de olurdu, çekirdek limitine takılacak çok mühim bir durum söz konusu değil burada, önemli olan grafik ayarlarına ince ayar çekmek![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.