LGS 2022'de Hedefleriniz neler?

Daha durun size çook var :D. Ben olsam günde 2-3 saat çalışıp bırakırdım LGS abartılan boş bir sınav lise de öyle güzel bir yer değil.
Hocam 7. Sınıftaki notların çoğunluğu iyi olsa da bir çok anlatım yarım kaldı. Bunları tekrarlamaya çalışıyorum. Öğretmenler de Matematik-İngilizce-Fen gibi dersleri umarım biraz daha düşünerek yaparlar.
360 küsur gün var. Bu zamanda istediğin tüm okulları kazanabilirsin. Tavsiyem hedefin 440 olsun fakat tam puan yapmak için elinden geleni yap. 440 üstü puan yapınca hem çok daha mutlu olursun.
Teşekkürler hocam.
 
LGS zeka gerektiren bir sınav olduğundan pp'nden yola çıkıp genelleme yaparak hımym izleyen biri için %1 çok iddalı bir rakam.
Güzel algı yapıyorsunuz. Sana kendin ve o ''zeki (!)'' kafanla başarılar dilerim. Ama bu zeka seviyesiyle nereye gelirsin orası tartışılır.
 
Son düzenleme:
Bildiğiniz üzere 2022 LGS'ye 363 gün gibi bir süre kaldı. Benim hedefim 440 gibi bir puan almak. Gayet zor fakat ortaokul yıl ortalamam şu ana kadar 87-87.3-93.7 gibi sayılarla kapandı. Umarım hedefime ulaşırım. Bu süre zarfında LGS'ye kadar birkaç ay Technopat'a giremeyebilirim. Ayrıca 1 yıl sonra buraya gelip bakıp puanlarımızı alabilmiş miyiz bunu da görmüş oluruz :D

480 üstü.
 

Geri
Yukarı