159 TL Değerindeki Control Ücretsiz Oldu

Among Us'ya da Control hiç fark etmiyor, şirket hangi oyunu verirse versin helal olsun. Ücretsiz veriyor ama yine de bazılarına yaranamıyor.

Katılıyorum efendim. Geçen Among Us verdiler ve millet çok tepki gösterdi. Bu ne demek? Çoğu kişi aç gözlü olmuş demek. Zaten ücretsiz ne güzel. Belki oynamak istersen oynarsın yani
 
Arkadaşlar bir oyun ne zaman çıkarsa o zaman tatlı oluyor. Tamam evet yaptıkları güzel ama 2 yıl önce çıkmış bir oyunu veriyorlar sonuçta bu kadar ilah yapmanıza gerek yok. Epic Games'e ilk ücretsiz oyunlar için kaydolmuştum. Ve hâlâ ücretsiz oyunları alıyorum. Kitlesinin çoğu bundan oluşuyor. Bedava oyun vermeyi bıraksalar yüzüne bakacak pek fazla kişi yok. Bana göre önce istemciyi adam etmeliler. Ancak ondan sonra Steam gibi bir dev'e kafa tutabilirler bana göre. Keşke oyunu oynayabilecek kadar yeterli internetim olsa Geforce NOW için. :( Altyapım 80'e kadar destekliyor, fiber getirdiler ama daha aktif edilmedi. Babamı ikna edemediğim için hâlâ 16'lık bir internet kullanıyoruz. :)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı