Windows 7, 1 yıl sonra güncelleme aldı

MustafaİRen

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2019
Mesajlar
1.688
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1623460477498.png


1623460591656.png
 
1623466839285.png


Microsoft'a göre Resmi destek ile en son yayınlanmış olan güncelleme 2019 tarihinde olmuş. Verdiğiniz ekran görüntülerinin ise anlamlı bir karşılığı yok. Boşa konu açıp, mesaj kirliliği oluşturmayın lütfen.

Genişletilmiş Destek Güncellemeleri (Extended Support Updates - ESU) paketi satın almış olan kurumsal kullanıcılar ise aylık bazda temel fonksiyonlarda ortaya çıkan açıklara karşı güncelleme almaya devam ediyor. Ufak bir kayıt defteri düzenlemesi ile bu paket satın alınmış gibi gösterilerek güncelleme alan ama güvenilirliği bilinmeyen "resmi olmayan, ellenmiş" dağıtımlar mevcut. Onlardan birisini kullanıyorsanız güncelleme gelmiş olması mümkün.

Ki indirdiğin güncelleme Windows Defender'a ait tanım güncellemesi. Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok.
 
Eki Görüntüle 1065275

Microsoft'a göre resmi destek ile en son yayınlanmış olan güncelleme 2019 tarihinde olmuş. Verdiğiniz ekran görüntülerinin ise anlamlı bir karşılığı yok. Boşa konu açıp, mesaj kirliliği oluşturmayın lütfen.

Genişletilmiş destek güncellemeleri (extended Support updates - esu) paketi satın almış olan kurumsal kullanıcılar ise aylık bazda temel fonksiyonlarda ortaya çıkan açıklara karşı güncelleme almaya devam ediyor. Ufak bir kayıt defteri düzenlemesi ile bu paket satın alınmış gibi gösterilerek güncelleme alan ama güvenilirliği bilinmeyen "resmi olmayan, ellenmiş" dağıtımlar mevcut. Onlardan birisini kullanıyorsanız güncelleme gelmiş olması mümkün.


Hocam, ben öyle bir şey iddia etmedim, bu konuyu da soru amaçlı açtım biraz da. Aa evet gerçekten yeni güncelleme geldi diye bir şey demedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın ama anlatmak istediğinizi yalnızca başlık ile anlayabildiğimiz için ve içerikte de yalnızca resim olduğu için ne kasıt ettiğiniz anlaşılmıyor. Biz de anlamlandırabildiğimiz kadarıyla yorum yapabiliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı