Half Life 2'deki önemli karakter "Odell" kimdir? (HL2 Beta)

"Benim çakmağım var, senin silahın var... Belki de önce sen gitmelisin. " -Odell


Başlamadan önce en önemlisi bu karakterin şu anki adı Russell'dır. Yani evet, Half Life Alyx oynarken baştaki beyaz sakallı abimiz. Valve'ın hikayeyi Borealis'a bağlayacağını düşünüyorum.

Varlığının Kanıtı:

Odell.jpg


Tasarım için yapılan JPG'si. Sonradan oyundan görev ile birlikte silindi.

Kendisi Hakkında Bilgilendirme ve Borealis Görevindeki Yeri:
Odell oyunun silinen Borealis görevinde yer almaktadır. Eski senaryoya göre, Odell aslında Borealis gemisinin mühendisidir. Oyunun Borealis kısmında Gordon ve Alyx Odell'a ulaşır, oradan Borealis'e giderler. Gemiye sızan ikili ilerleyip görevi tamamlarlar (görevin ne olduğu bilinmemektedir). Bunun ardından ikili gemideki denizaltı ile oradan uzaklaşırlar. Odell ses dosyalarına göre mizahi bir kişiliğe sahip basit bir adamdı.

Görünümü:
Kendisini maalesef hiçbir zaman göremedik, Borealis görevinin silinmesi ile kendisi de gereksiz bulunulduğu için silindi. Bir tek böyle bir SS bulunmakta.

Borealis_odell_radio_mi.jpg


(Odell, Borealis gemisinin içinde radyo sinyallerini dinliyor.)

Russel ve Odell Benzerliği
Çoğu kişiye göre Russell ile Odell aynı kişidir. Zaten bayağı da benziyorlar. Çünkü ikisi de harika plan yeteneklerine sahip. Büyük ihtimal yeni bir HL oyunu çıkarsa ve hikaye Gordon üzerinden devam ederse, yeni oyunda Gordon ilk olarak Odell (Russell) ile Borealis'e gidip gemideki teknolojiyi yok eder şeklinde devam edecektir. Aşağıya Russell'ın bir fotoğrafını bırakıyorum siz karşılaştırın artık.

indir (2).jpg
indir (3).jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı