HOI4 Almanya için öneriler

Hocam ben savaşa geç girmeyi tercih ediyorum. Genelde 40-41 yıllarında savaşa giriyorum ama tamamen hazır oluyorum. 100-110 sivil olduktan sonra askeriye geç. Daha sonra her yere askeri fabrika bas mavi yap. Sonra araştırmadan gelen ayrık sanayi'yi al ve gelen yerlere tamamen refineri bas. Unutma petrol refinerisi senin olmazsa olmazın. Başlangıçta 10 10 veya 9 9 avcı ve yer desteği uçağına verin. Hafif tank üretimini iptal edin. Bu fabrikaları ekipman. Destek ekipmanı ve topçu arasında dağıtın.( silah ekipmanına 5 veya üstü, destek ekipmanı ve Top'a 2'şer fabrika vermek mantıklı). Sonrası savaş Fransa'yı düşürün ve İngiltere'ye yönelin çıkartmalar ile ana karasına çıkın.
 
Gönüllü gönderemiyorum. Bu yazıyor. You have selected more divisions (30) than you're allowed to send. De-select some armies or split armies into smaller Ones.
Limite takılıyorsunuz. Faşistler en fazla 8 birlik gönderiyor. Yukarıda hava gönüllüsü de gönderebiliyorsunuz.
 
Benim görüşüm, 120 sivile kadar sivil bas. Daha sonra zaten çok hızlı bir şekilde askeri fabrika basıcaksın. Heavy Fighter, heavy bomber ve medium tank basacaksın. Ordu widthlerini, petrolü, lastiği ayarlayıp savaşacaksın.

Önceliğim uçak mı veya tank mı olmalı? Uçağa ağırlık verirsem tank basmam zor olacak. Tank basarsam uçak desteğim çok az olacak.
 
Önceliğim uçak mı veya tank mı olmalı? Uçağa ağırlık verirsem tank basmam zor olacak. Tank basarsam uçak desteğim çok az olacak.

Ben her zaman uçağa öncelik veririm çünkü uçağın var ise piyaden bile iter. Fakat uçağın yoksa tankın bile itemeyebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı