Cem Korkmaz abartılıyor

YouTube tarihinde ne nice YouTuberlar öldü ama 2 günde solup gittiler şimdi size sorsam 6 yıl önce şehit olan kahraman bir Türk askerinin adını sorsam hepiniz susarsınız.
5 yıl önceki Türk askerini söyle? Susarsın değil mi? Ama Kobe Byrant bilirsin. İşte bu kadar sizin milliyetçiliğiniz.
 
Niye milletin birini sevmesi sizi bu kadar rahatsız ediyor ki? Size göre abartılıyor olabilir başkasına göre abartılmıyordur yani gündemde durunca size zararı mı oldu? Aynı tiktoka abi çok cringe diyen kişiler gibisiniz her şeye takıyorsunuz. Bence bir psikoloğa gidin yardım alın. Önemsiz şeylere takmadan hayatımızı yaşayabilmemiz lazım yani abi böyle her küçük şeye takacak mısınız?
 
Mediakraft kanalları izlediğim kanallar arasında değildi ama Tamer'in anlattığına göre stüdyoda doğru dürüst konuştuğu tek kişi Cem'miş. İnsanların sevdiği bir kişiyi paylaşarak üzgün olduğunu dile getiriyor olması bir bakıma primdir ancak kötü yolda kullanılmıyor. Abartıldığını düşünmüyorum. Herhangi bir zamanda YouTube'a girdiğiniz zaman önerilen videolarda yüzünü görebilme ihtimali yüzünden bu kadar uzun süredir gündemde yer ediniyor olabilir.
 
Açtığı konuya bak ve hiçbir yerde görmedim abartıldığını 1 yıldır hakkında post bilene görmedim.
İşin içine Şehitler katmanda saçma.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı