Yurt dışı POCO F5 Pro alınır mı?

Bütçe
19.000

Eyüpppp

Zeptopat
Katılım
28 Nisan 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Yurt dışı olarak POCO F5 Pro almayı düşünüyorum, yaklaşık olarak 15.000 TL civarında satılıyor sizce alınır mı? Ve IMEI sıkıntı çıkarır mı?
(Alınmaz diyorsanız 19.000 TL bütçem var telefon önerirseniz sevinirim)
 
Yurtdışı telefonlar da tam emin olmamakla birlikte sanki şebeke problemleri oluyor.Aynı telefon aynı hat birisi yurtiçi birisi yurtdışı aynı konumda şebeke çekimleri farklı oluyor.Bizzat gözlemledim.
 
POCO X6 Pro veya S23 FE'ye bakabilirsiniz.

POCO X6 Pro'ya baktım ısınma sorunu varmış galiba S23 FE'ye de bir bakim.

Yurt dışı telefonlar da tam emin olmamakla birlikte sanki şebeke problemleri oluyor. Aynı telefon aynı hat birisi yurt içi birisi yurt dışı aynı konumda şebeke çekimleri farklı oluyor. Bizzat gözlemledim.

Yakınlarımda yurt dışı telefon kullanan birçok kişi var kimse şebekeden şikayetçi değil ama yine de telefondan telefona değişiyor.
 
Teşekkürler kk peki yurt dışı olarak ne önerirsin
Yurt dışı telefon piyasasına pek hakim değilim ama belki Redmi K70 modeli olabilir. Ek olarak 8 gen 2'li birkaç ZTE modeli var. Bütçenizi biraz aşarak onlara bakabilirsiniz.

Öte yandan F5 Pro iyi bir cihazdır genel olarak. O yüzden yurt dışı cihaz olması sorun değilse fena tercih olmaz bu paraya. Lakin ben yine de yurt içi resmi garantili X6 Pro alırdım. Size kalmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı